Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Október 15. 16:07, csütörtök | Külföld
Forrás: Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti - illusztráció: mti

Pozitív volt a vírustesztje Donald Trump legkisebb fiának is

Pozitív volt a vírustesztje Donald Trump legkisebb fiának is

Pozitív volt korábban a vírustesztje Donald Trump legkisebb fiának, Barron Trumpnak is - jelentette be szerdán este a 14 éves fiú édesanyja, Melania Trump a Twitteren.

A first lady azt is közölte: "Barron már jól van", az újabb vírustesztje már negatív. Melania Trump azt követően szólt a kisfiáról, hogy az iowai kampánykörútra induló Donald Trumpot a fiáról kérdezték az újságírók. "Mindenkit arra bíztatok, hogy továbbra is a lehető legegészségesebb életet élje" - írta a mikroblogban a first lady. Kiegyensúlyozott táplálkozást, friss levegőt és vitaminokat javasolt, mert szerinte mindez hozzájárul a jó egészség megőrzéséhez.

Bejegyzésében Melania Trump fontosnak tartotta az együttérzést és az alázatos, szerény viselkedést. Mint fogalmazott: betegsége idején sokat gondolt a vírusfertőzéssel szenvedő amerikaiak százezreire.

Melania Trumpnál és az elnöknél október 1-jén egyszerre mutatták ki a koronavírus-fertőzést, de míg Donald Trumpot kórházban kezelték pár napig, addig a first ladynél a kórnak enyhe tünetei voltak, nem szorult kórházi ápolásra, nem kapott antitest-kezelést sem. Október elején Barron Trump vírustesztje negatív volt, majd a pár nappal később elvégzett újabb teszt már pozitív lett.

Az Egyesült Államokban csaknem nyolcmillió embernél állapították meg a vírusfertőzést, és a koronavírus okozta Covid-19 és szövődményei több mint 200 ezer halálos áldozatot követeltek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Kisebb földrengés volt Ausztriában

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Iráni drón- és rakétatámadás - A Biztonsági Tanács rendkívüli ülésen tárgyal a támadásról

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa rendkívüli ülést tart az Irán által Izrael ellen indított drón- és rakétatámadások nyomán, miközben a G7-csoport is tanácskozik vasárnap a kialakult helyzetről.

2024. Április 12. 06:00, péntek | Külföld

Moszkva nem vesz részt a Zelenszkij-féle béketervről tartandó tanácskozáson

Oroszország nem vesz részt a Volodimir Zelenszkij ukrán elnök béketervéről Svájcban megrendezendő tanácskozáson - közölte Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő csütörtökön a Telegram-csatornáján.