Városlista
2021. február 25, csütörtök - Géza

Hírek

2013. Június 04. 09:13, kedd | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Postarablót keres a pápai rendőrség!

Postarablót keres a pápai rendőrség!

A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az elkövető 2013. május 23-án délelőtt bement az ugodi postára, ahol kést tartva a kezében felszólította a postavezetőt a kasszában levő pénz átadására. Miután a hölgy eleget tett a kérésnek, a rabló távozott az épületből.

A nyomozás során feltalálásra került a képen látható sötétkék színű, feliratos, szürke béléssel ellátott kapucnis pulóver, amely az elkövetővel hozható összefüggésbe.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a pulóvert látva az elkövető személyéről információval rendelkezik, hívja a 89/313-011-es telefonszámot, vagy az ingyenesen hívható 107-es és 112-es segélyvonalakat. Emellett a tájékoztatás megtehető bármelyik szolgálatban levő rendőrnél, illetve a Pápai Rendőrkapitányságon is.

A nyomozást érdemben segítő információkat a rendőrség anyagilag honorálja.

Továbbá kéri a kapitányság azt is, hogy minél többen osszák meg a közleményt ismerőseik körében a facebookon.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 24. 19:45, szerda | Helyi

Pápán készülnek a Budavári Palota Szent István-termének gyönyörű fa berendezési tárgyai, burkolóelemei

Augusztus 20-ától lehet megtekinteni a tervek szerint a Budavári Palota elsőként rekonstruált, díszes történelmi szobáját, a Szent István-termet.

2021. Február 24. 16:30, szerda | Helyi

Kábítószert értékesített az egyik Pápa környéki faluban a 24 éves férfi

Többeknek értékesített kábítószert az egyik bakonyi faluban az a 24 éves férfi, aki ellen ezért a Pápai Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat.

2021. Február 24. 16:27, szerda | Helyi

Verekedés közben keresztülesett a pápai szórakozóhely teraszának ajtaján

Keresztülesett verekedés közben a szórakozóhely teraszajtaján az a 25 éves férfi, aki ellen nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség.

2021. Február 24. 13:34, szerda | Helyi

Megvan a döntés, hogy kik kapnak idén városi kitüntetést