Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Február 13. 14:12, péntek | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Polgárőr tartotta vissza a magánlaksértőt

Polgárőr tartotta vissza a magánlaksértőt

A Lovászpatonai Polgárőr Egyesület vezetője tartotta vissza a rendőrök kiérkezéséig azt a 22 éves tényői férfit, aki jogtalanul bement egy helyi ház udvarába.

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai elfogták és előállították a magánlaksértőt. Egy lovászpatonai idős hölgy 2015. február 11-én este a tyúkjait készült bezárni, amikor az udvaron arra lett figyelmes, hogy a baromfiudvar kerítését valaki megrongálta. Körülnézett és egy ismeretlen férfit pillantott meg az udvarán, aki körbe-körbe futkározott és kiabált. Az idős asszony a helyi polgárőrség vezetőjétől kért segítséget, aki a rendőrök érkezéséig visszatartotta a zavartan viselkedőt. A Pápai Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja – Szabó Péter és Németh Zoltán r. törzsőrmesterek – igazoltatta a férfit, majd a ruházat átvizsgálás alkalmával egy gázsprayt találtak nála. A gyanúsított a cselekményét elismerte, tettére azonban összefüggéstelen magyarázatokat adott. Az egyenruhások a férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra és ellene magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőfeljelentést, valamint közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt szabálysértési feljelentést tettek.

Fotó illusztráció

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.