Városlista
2024. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2024. Május 28. 14:28, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Plakátokat rongáltak meg Pápán

Plakátokat rongáltak meg Pápán

Áldozó Tamás plakátjait firkálta össze valaki fekete festékkel, Grőber Attila ellenzéki jelölt azonnal elítélte a cselekményt.

Az ellenzéki polgármester-jelölt posztolt arról közösségi oldalán, hogy valaki több választási plakátot is összefirkált Pápán. Áldozó Tamás fényképét fekete festékkel csúfították el, "korrupt" felirattal és dollár jellel.

Grőber Attila azt írja, elfogadhatatlan, hogy valaki választási plakátokat rongáljon meg, csak azért mert nem ért egyet az ott szereplő politikus véleményével. - Felháborító és elkeserítő. Ez nem a vélemény normális kifejezése, hanem rongálás és gyűlöletkeltés - írja az ellenzéki polgármester-jelölt.

Plakátokat rongálni, letépni, összefirkálni nemcsak otrombaság, de bűntetendő is. Egyelőre nem tudni, hogy Áldozó Tamás tesz-e feljelentést az ügyben, de ha igen, akkor az okozott kár mértékétől függően számíthat büntetésre az elkövető.

Fotó: Grőber Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 20. 11:27, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az egység polgármestere szeretnék lenni

A Városházán ma délelőtt átvette megbízólevelét Grőber Attila megválasztott polgármester, aki október 1-jén lép hivatalába.

2024. Június 20. 11:05, csütörtök | Helyi

A Kúria előtt a 2. választókörzet sorsa

Kerti Györgyi és Töreki-Vörös Ibolya közt mindössze egyetlen szavazat a különbség, utóbbi javára, Grőber Attiláék a szavazatok újraszámlálását kérik

2024. Június 20. 09:09, csütörtök | Helyi

Tegnap ültették el a virágokat, mára ellopták a felét

A Pápai Polgárok folytatták a belvárosi közlék rendbetételét, a korábban eltűnt virágokat pótolták, kisöpörték és kigazolták a kis utcácskákat. Szomorúan tapasztalták, hogy reggelre a virágok egy részét ellopták.

2024. Június 20. 09:02, csütörtök | Helyi

Folytatódik a rendőrségi razzia az utakon

A héten Veszprém vármegyében is fokozott közúti ellenőrzésekre kell számítani!