Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2018. Március 26. 15:47, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Pintér Tenya is Irigy Hónaljmirigy tag lett - VIDEÓVAL

Pintér Tenya is Irigy Hónaljmirigy tag lett - VIDEÓVAL

A februári nagykoncertet követő néhány hetes pihenő után az Irigy Hónaljmirigyes fiúk újra próbaterembe vonultak.

Nincs megállás, a csapat nagy erőkkel készül újabb fellépéseire, ám ahogy ez náluk lenni szokott, a közös próbáról most sem hiányozhatott a humor. Ezúttal a Góliát testű sármőr, Pintér Tenya ihlette meg a srácokat. Húsvét közeledtével eljátszottak a gondolattal, hogyan szavalná kedvenc locsolóversét a szőke Don Juan, ahogy szódásszifonnal a kezében indul locsolkodni.

„A jelmezeket próbálgattam, mikor megtaláltam ezt az izompólót, és hirtelen bevillant előttem Tenya” - kezdte Sipos Peti. „Ő egy olyan karakter, aki mellett nem lehet elmenni, ez ihletett meg engem is. Borzasztóan irigyeljük mindannyian csodálatos férfitestét, szebb, mint egy nőstény Lipicai ló. Mivel Valentin-nap és nőnap is elmúlt már, de nyakunkon a húsvét és ez a következő alkalom, amikor a csajokat ünnepelhetjük, úgy gondoltam, Tenyaként újjászületve elszavalok néhány locsolóverset. A sok fellépés miatt úgysem tudunk majd elmenni locsolkodni” - tette hozzá Peti, akinek hosszú távú célja, hogy Tenyává gyúrja ki magát és a legközelebbi alkalommal igazi kockahasat villantson.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.