Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Október 21. 15:28, péntek | Helyi
Forrás: InfoPápa

Pincenyílás lefedve! - Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik

Pincenyílás lefedve! - Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik

A Jobbik továbbította a szeptemberi lakossági fórumon elhangzottakat a rendőrség illetve a jegyzőasszony felé.

Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik Magyarországért Mozgalom pápai elnöke október 21-én délután. A sajtó képviselőit Orbán Imre a Csatorna utca 2. szám alatti épület elé hívta össze, nem véletlenül, ugyanis itt sikerült kézzelfogható eredményt elérniük. Maga Kanozsainé dr. Pék Mária jegyzőasszony intézkedett - aki egyébként levélben reagált is a Jobbik megkeresésére - az ominózus ház problematikájával kapcsolatban. A lakosság bosszúságát az okozta, hogy az épület pince részében tárolt hulladék és ételmaradék bűze elárasztotta a környéket. Ideiglenes megoldásként egy bádog lemezt szerelt fel az önkormányzat a pince nyílására. A jegyzőasszony személyesen intézkedett ez ügyben, és ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy a továbbiakban is ellenőrizni fogják a problémás házat.

Orbán Imre elmondta továbbá, hogy személyesen találkozott a pápai rendőrkapitánnyal a szeptemberi lakossági fórumon elhangzottakkal kapcsolatban, aki biztosította arról, hogy a rendőrség minden bejelentést komolyan vesz, és minden esetben intézkedik. Mindazonáltal nehezményezte a Jobbik elnökének kemény fogalmazását, mely szerint a rendőrség nem kellőképpen jár el bizonyos esetekben.
A Mező utca 9-es szám alatti társasház problémájára is kitért Orbán Imre: A Városgondnokság annak ellenére, hogy az itt található lakások többsége magánlakás, végez javításokat az épületen, Orbán szerint ezek mégsem elégségesek, és az itt élő négy idős asszony nehézségeire nem jelentenek megoldást. Szerinte igazi eredmény az lenne, ha sikerülne őket elköltöztetni onnan, erre azonban az önkormányzat segítsége nélkül kevés esélyt lát.
A Jobbik pápai elnöke megkérte továbbá a lakosságot, hogy elsősorban a rendőrség és az önkormányzat felé forduljanak problémájukkal. Amennyiben mégsem kapnak megfelelő intézkedést egyik részről sem, vagy nem bíznak meg kellőképpen ezekben a szervezkben, a Jobbik továbbra is áll a lakosság rendelkezésére.

Címkék: jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.