Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2018. Április 01. 16:47, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Perselypénzt loptak

Perselypénzt loptak

A budaörsi rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt a két budapesti lakost, akik egy zsámbéki templom adománygyűjtő perselyéből készpénzt vittek el.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Budaörsi Rendőrkapitányság egy 48 éves és egy 50 éves férfi ellen.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2018. március 31-én 11 óra körül egy zsámbéki templomba bementek, majd az ott található adománygyűjtő perselyt felfeszítették és abból készpénzt tulajdonítottak el. A két férfi ezt követően a templomból kiment és egy Ford típusú személygépkocsival távozott a helyszínről.

Az esetről történt bejelentést követően a budaörsi rendőrök a gépkocsival közlekedő férfiakat 11 óra 15 perc körül az M1-es autópálya 17. kilométerszelvényében megállították, elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók a budapesti lakosoktól a bűncselekményből származó készpénzt lefoglalták.

Címkék: lopás, persely, Zsámbék

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során