Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Május 19. 20:29, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Vezetett, ám végül kikapott a Perutz Csepelen

Vezetett, ám végül kikapott a Perutz Csepelen

Több alapemberét nélkülöző pápai csapat a kiesés elől menekülő Csepel otthonában lépett pályára az NB III nyugati csoportjának utolsó előtti mérkőzésén.

Csepel FC - Perutz FC 3-2 (0-1) Gsz.: Mankó, Fisli, Torda ill. Jurik, Szabó Zs.

Budapest, Csepel Stadion, v.: Sipos (Molnár, Révész)

Csepel FC: Major - Fisli, Zsivoczky-Pandel (Mészáros 77.), Nyúl, Mészáros, Szabó, Mankó, Szabó, Gauzer (Torda 46.), Balogh, Kocsis (Molnár 55.), szakmai igazgató: Takács Krisztián.

Perutz FC: Szigeti - Nagy T., Dóczi, Császár A., Benecz (Szabó Zs. 63.) - Baldauf, Szilágyi, Jurik (Péter 81.), Hanzl, Ivancsics - Tóth, vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Iványi Martin, Vallejos Dominique, Bohner Roland, Sánta András és Böröczky Bálint - rájuk biztosan nem számíthatott Lengyel Ferenc, a Pápa trénere a nehéznek ígérkező találkozót megelőzően. Az öt meccs óta nyeretlen csepeliek számára létszükséglet volt a győzelem, hiszen nagy csatában vannak a bennmaradásért. Ennek megfelelően aktívan kezdtek a hazaiak, Mankó révén kis híján a vezetést is megszerezték a 10. percben. Az első játékrészben aztán itt is, ott is adódtak gólszerzési lehetőségek, végül a 40. percben Jurik büntetőjéből a Pápa szerezte meg a találkozó első gólját.

A szünet után nem épp úgy folytatódott a mérkőzés, ahogy az első félidőben abbamaradt, 10 perc játék után egyenlített a Csepel Mankó találatával. Két perccel később Fisli tizenegyeséből fordítottak a hazaiak, majd a 74. percben Torda növelte kettőre a különbséget.

A 83. percben Szabó Zsolt egy beadás után szépített ugyan, de az egyenlítés már nem jött össze, az utolsó előtti fordulóban vereséget szenvedett a pápai csapat.

Lengyel Ferenc: Az első félidőben uraltuk a játékot, amire készültünk és amit megbeszéltünk, működött. A második játékrész első tíz perce is hasonló mederben folyt, ezután viszont számomra teljesen érthetetlen módon szétestünk, csupa rossz megoldásaink voltak, amihez nem megfelelő hozzáállás is párosult. 3-1 után hiába szépítettünk, reális esélyünk nem volt. Sajnálom ezt a mai találkozót, mert egy nyerhető meccsen maradtunk alul, óriási csalódás a második félidő utolsó 25 perce (Pápa-ma.hu)

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.