Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Augusztus 14. 13:35, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Vannak még becsületes emberek - Esküvői kiadásokra szánt pénzzel teli boríték talált vissza a gazdájához Pápán

Vannak még becsületes emberek - Esküvői kiadásokra szánt pénzzel teli boríték talált vissza a gazdájához Pápán

Egy igazán szívmelengető történetre leltünk a közösségi médiában.

Ilona azt írja, hogy kedden délelőtt az egyik pápai bevásárlóközpontban kezdték a vásárlást, sokfelé indultak aznap, mivel esküvőre készülődik a család. A Lidl után az egyik virágbolt volt a következő állomás, ahol szintén fizetni kellett volna, ám akkor derült ki, hogy nincs meg az esküvői költésekre szánt pénzzel teli boríték. A család minimális reményekkel, de visszasietett az áruházba, ahol - legnagyobb meglepetésükre - a három pénztáros széles mosollyal fogadta őket, egyikük pedig hiánytalanul visszaadta a táskából kiejtett borítékot.

- Meg se nézte, mennyi pénz volt benne. Nehéz leírni, mit éreztünk... Végtelen hála annak az Ismeretlen úrnak (hátha eljut hozzá az üzenet) és a Pénztárosnőknek,akik önzetlen, becsületes tettükkel erősítik az embertársainkban való hitet.Több ez, mint egy elveszettnek hitt anyagi dolog megtalálása. Előfordult már nem egyszer, hogy amikor másoknak adtam, köszönet helyett azt kértem, ők is tegyék, ha tehetik. Lám, van úgy, hogy így száll vissza ránk az áldás. Köszönöm, Ismeretlen úr és kedves Pénztárosok a Lidl-ben! Isten áldjon meg Mindnyájatokat! - írja Ilona.

A kép csak illusztráció

Címkék: megtalál, pénz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.