Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Január 01. 16:38, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt) Veol.hu

Pápán született meg a megye első idei babája

Pápán született meg a megye első idei babája

Kedden hajnal 1 órakor született meg 2019 első kisbabája Veszprém megyében. Az első újszülött idén a pápai kórházban látta meg a napvilágot.

A veol.hu cikke szerint Nusser Sára január elsején 1.00-kor 3200 grammal és 54 centiméterrel, természetes úton született a pápai Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelőben. Az édesanya és az újszülött is jól vannak.

Nusser-Jákli Kitti, a kislány anyukája a Naplónak nyilatkozva elmondta, Sára a terhesség 40. hetében jött világra, a szülésen a „hősiesen helytállt” édesapa mellett Kitti keresztanyja is bent tartózkodott. A kislány az első gyermek a nyárádi családban.

Az édesanya a névválasztás kapcsán elárulta, fontos volt az egész család számára, hogy egyszerű, hagyományos neve legyen a gyermeknek. Mint beszámolt róla, leírhatatlanul jó érzés volt először megfogni a kisdedet a szülőágyon, „hirtelen megváltozott a világ”.

Délelőtt 11 óráig a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház három újszülött jött világra, az ajkai Magyar Imre Kórházban addig nem történt születés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék