Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2012. Július 30. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Leégett a Gólyafészek!

Leégett a Gólyafészek!

Több járművel vonultak a helyszínre a pápai tűzoltók. A tetőszerkezet teljes egészében leégett. Több millió forintos anyagi kár keletkezett.

17 óra után csaptak fel a lángok az étterem tetején. Németh Balázstól, az étterem tulajdonosától megtudtuk, a szomszédok értesítették, hogy egyik melléképületük lángra kapott és a tűz átterjed a vendéglő tetőszerkezetére. Azonnal értesítették a pápai tűzoltókat, akik perceken belül a helyszínre értek. Az épület teljes pusztulását sikerült megakadályozni, azonban a teljes tetőszerkezet és a födém leégett. Az épület belseje pedig úszik a tetőre locsolt víztől. A kár több millió forintos. Az étteremnek volt biztosítása. A lángok fellobbanásakor hat vendég tartózkodott a vendéglőben, de nem esett bajuk. Az étterem nevét adó fészek is elpusztult.

További képek

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.