Városlista
2021. június 14, hétfő - Vazul

Hírek

2021. Február 25. 19:10, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Gőgös Zoltánt beoltották, kínai vakcinával

Gőgös Zoltánt beoltották, kínai vakcinával

A korábbi országgyűlési képviselő, államtitkár közösségi oldalán számolt be róla, hogy a mai napon megkapta az első védőoltását.

A volt szocialista politikus bejegyzéséből kiderül, hogy semmilyen mellékhatását nem észlelte a vakcinának. "Az adag kisebb, mint a sima influenza elleni, és az elve is ugyanaz. Egy óra elteltével, semmi problémát nem érzek, remélem ez így is marad. Egy hónap múlva jön a következő, remélem utána bátrabban mehetek emberek közé. A munkám miatt eddig sem tudtam elkerülni, de talán meglesz az a védettség, hogy ne fertőzzön meg a vírus" - áll Gőgös Zoltán bejegyzésében, akinek ezúton is jó egészséget kívánunk.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 14. 15:45, hétfő | Helyi

Ivott, majd volán mögé ült a férfi, végül balesetet okozott

A Pápai Rendőrkapitányság a sofőr ellen ittas és engedély nélküli vezetés, míg az autó tulajdonosa ellen a vezetés tiltott átengedése miatt indított eljárást.

2021. Június 14. 11:50, hétfő | Helyi

Kozma Sándor emléke előtt tisztelegtek az ügyészek Pápán

Az idén 150 éves ügyészi szervezet ünnepén koszorúzással emlékezett a Veszprém Megyei Főügyészség Kozma Sándorra, a magyar királyi államügyészség létrehozójára, az ország első királyi főügyészére Pápán.

2021. Június 11. 18:19, péntek | Helyi

Megújul a somlói vár

Jövő tavaszra megújul a somlói vár a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében, az erőd növekvő turisztikai vonzereje révén hozzájárul a térség gazdaságának élénkítéséhez is.

2021. Június 11. 17:24, péntek | Helyi

Megkezdődött a játék a Fő téren

Az idei évben fesztivál nincs, játék viszont annál inkább. A játékos nyárköszöntő programjaihoz az időjárás is kegyes, három helyszínen, színes programok várják a családokat.