Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2019. Szeptember 22. 09:25, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Elképesztő hajrával jutott tovább a Perutz a Magyar Kupában

Elképesztő hajrával jutott tovább a Perutz a Magyar Kupában

A 87. percben még a hazai Ceglédi VSE vezetett a szombati mérkőzésen, ám a 89. és a 94. percben megfordította a találkozót a Perutz FC.

A Magyar Kupa 6. fordulójában Ceglédre, az NB III keleti csoportjának listavezetőjéhez utazott a pápai csapat. A Ceglédi VSE honlapjának tudósítása szerint a hazaiak birtokolták többet a labdát, az első helyzetükre a 22. percig kellett várni, amikor Kun lövését hárította a pápaiak hálóőre.

Az első vendég lehetőség a 33. percben adódott, Mikler kapus azonban védeni tudta a közelről leadott pápai kísérletet.

A második félidőben sem forogtak sokszor veszélyben a kapuk, a ceglédi honlap két hazai helyzetről számol be. Amikor már mindenki azt gondolta, hogy hosszabbítás fog következni, a meccs hajrájában felgyorsultak az eseménye. A 87. percben Pesti révén megszerezte a vezetést a hazai csapat, ám nem sokáig örülhetett a ceglédi publikum. Két perc sem telt el és a Pápa egyenlíteni tudott Szabó Zsolt találatával, majd egy kapu előtti kavarodást követően a 92. percben tizenegyest ítélt a játékvezető. A büntetőt Hanzl Máté értékesítette, így a néhány perccel korábban még kiesésre álló pápaiak örülhettek a végén. Csapatunk továbbjutott a Magyar Kupában.

Fotó: Ceglédi VSE

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 14:29, szerda | Helyi

Újjáépül a járda a Második utcában

Az Aradi utcától a Nagyváradi utcáig mindkét oldalon, valamint a Nagyváradi utca és a Bakonyér híd között újul meg a járda.

2019. November 13. 11:15, szerda | Helyi

Négy önkormányzati épület energetikai korszerűsítése zajlik egyidőben

A Jókai Mór Városi Könyvtár, a Nátus Konyha ESZI Teveli és Vörösmarty úti épületeinél zajlik a munka, amelytől jelentős mértékű megtakarítást várnak.

2019. November 11. 15:11, hétfő | Helyi

Balesetet okozott, majd elhajtott a pápai férfi

Cserbenhagyás miatt indult büntetőeljárás egy 60 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. November 11. 13:12, hétfő | Helyi

Bűnmegelőzési előadás időseknek

A helyi önkormányzat által szervezett idősek napi rendezvényen tartott vagyonvédelmi előadást a Pápai Rendőrkapitányság megelőzési előadója Kemenesszentpéteren.