Városlista
2022. június 29, szerda - Péter, Pál

Hírek

2014. Július 15. 13:23, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Egykori pápai diákok, figyelem! Tablókiállítás nyílik!

Egykori pápai diákok, figyelem! Tablókiállítás nyílik!

A Városi Sportcsarnok küzdőterére és egyéb tereire van szükség ahhoz, hogy egy helyen látható legyen a városban fellelhető összes, mintegy 800 tabló, 1928-tól napjainkig.

Arra számítunk, hogy aki eljön ide, elkezdi nézegetni a tablókat, és nem fogja tudni abbahagyni, mert folyamatosan ismerős neveket és érdekes tablókat fog találni. Azt reméljük, hogy lesz egy olyan hatása is a kiállításnak, hogy a következő években elkallódott, vagy hazavitt tablók is elő fognak kerülni, vagy a hiányosan kiállított darabokat a látogatók emlékezetükkel ki tudják majd egészíteni - mondta el Áldozó Tamás a tablókiállítással kapcsolatban. A polgármester köszönetet mondott az iskolák igazgatóinak, hogy segítették a kiállítás létrejöttét.

Az egyedülálló kiállítás július 25-én este nyílik meg és egy teljes hónapon át, augusztus 25-ig várja a látogatókat. Hétfő kivételével minden nap 10-18 óráig lehet megtekinteni a tablókat, a belőpődíj 500 Ft.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 15:03, hétfő | Helyi

Kánikula - Fontos kéréseket intézett a lakossághoz a Pápai Vízmű!

A rendkívüli kánikulai időjárás miatt a Pápai Vízmű Zrt. vízbázisán működő berendezések maximális kapacitással működnek.

2022. Június 27. 14:54, hétfő | Helyi

Rendőrségi tanácsok a kábítószer ellenes világnap alkalmából

Óvatosságra intik a szórakozó fiatalokat a pápai rendőrök.

2022. Június 26. 20:33, vasárnap | Helyi

A környék első Petőfi-bicentenáriumi emlékműve

2022. Június 26. 07:17, vasárnap | Helyi

Múzeumok Éjszakája a magasban

Idén először csatlakozott az országos rendezvénysorozathoz a Pápai Vízmű, amely egy víztorony látogatásra invitálta az érdeklődőket.