Városlista
2020. április 3, péntek - Buda, Richárd

Hírek

2014. Július 15. 13:23, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Egykori pápai diákok, figyelem! Tablókiállítás nyílik!

Egykori pápai diákok, figyelem! Tablókiállítás nyílik!

A Városi Sportcsarnok küzdőterére és egyéb tereire van szükség ahhoz, hogy egy helyen látható legyen a városban fellelhető összes, mintegy 800 tabló, 1928-tól napjainkig.

Arra számítunk, hogy aki eljön ide, elkezdi nézegetni a tablókat, és nem fogja tudni abbahagyni, mert folyamatosan ismerős neveket és érdekes tablókat fog találni. Azt reméljük, hogy lesz egy olyan hatása is a kiállításnak, hogy a következő években elkallódott, vagy hazavitt tablók is elő fognak kerülni, vagy a hiányosan kiállított darabokat a látogatók emlékezetükkel ki tudják majd egészíteni - mondta el Áldozó Tamás a tablókiállítással kapcsolatban. A polgármester köszönetet mondott az iskolák igazgatóinak, hogy segítették a kiállítás létrejöttét.

Az egyedülálló kiállítás július 25-én este nyílik meg és egy teljes hónapon át, augusztus 25-ig várja a látogatókat. Hétfő kivételével minden nap 10-18 óráig lehet megtekinteni a tablókat, a belőpődíj 500 Ft.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 02. 14:53, csütörtök | Helyi

Elkészült az okos gyalogátkelőhely a Korona utcán

A veszélyes gyalogátkelőhelyen hamarosan felvillanó led lámpák jelzik majd az autósoknak, ha gyalogos közelít a zebra felé.

2020. Április 02. 11:14, csütörtök | Helyi

Rendkívül szigorú megelőző rendelkezések léptek életbe a Nehéz Légiszállító Ezrednél

A Nehéz Légiszállító Ezred vezetősége Dr. Áldozó Tamás polgármesterrel egyeztetett szerdán délután a Városházán.

2020. Április 02. 11:08, csütörtök | Helyi

Pénztárcát lopott az ivócimborájától

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 46 éves férfi ügyében folytatott.

2020. Április 01. 19:19, szerda | Helyi

Tájékoztatnak, segítséget nyújtanak, és amennyiben szükséges, biztosítják a rendet - a katonák feladatai veszélyhelyzet idején

A veszélyhelyzetben jelentkező feladatok kapcsán a Magyar Honvédségnek, a magyar katonáknak kiemelkedő szerepe van abban, hogy folyamatosan segítsék, tájékoztassák és támogassák a magyar embereket.