Városlista
2020. február 22, szombat - Gerzson

Hírek

2019. Június 03. 07:12, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

17 éves tehetség góljával nyert a Perutz

17 éves tehetség góljával nyert a Perutz

A biztos kieső Andráshida otthonában lépett pályára a Perutz FC, az NB III-as pontvadászat utolsó fordulójában. Lengyel Ferenc kezdőként küldte pályára a 17 éves Péter Kristófot, aki góllal hálálta meg a bizalmat.

Nem ő volt az egyetlen PELC-es utánpótlás labdarúgó, Szigeti mellett Mogyorósi Bálintnak is bizalmat szavazott a vezetőedző. Kiválóan indult a mérkőzés pápai szempontból, hiszen már a 2. játékrészben gólnak örülhettek, Péter Kristóf egy lepattant labdát vágott a léc alá.

A 21. percben emberelőnybe is került a Pápa, az emberelőnyt azonban nem sikerült gólra váltani, sőt, a második játékrészben komoly erőfeszítéseket kellett tennie a Perutznak az előny megtartásáért, hiszen hősiesen rohamozott a Andráshida, mely szeretett volna szépen búcsúzni a harmadosztálytól.

Az egyenlítés végül nem sikerült nekik, ezzel a pápai Perutz FC a 8. helyen zárta az idényt.

Lengyel Ferenc: A mai sem volt egy könnyű meccs, nagyot kellett küzdenünk, hogy győzelemmel zárjuk az évet. Örülök, hogy az utánpótlás játékosok tudtak élni a beléjük fektetett bizalommal, Kristóf szép gólt lőtt. Nyolc mérkőzésen irányítottam a csapatot, nehezebb volt a munka, mint vártam, úgy gondolom, amíg elfogadható létszámban tudtunk edzeni és pályára lépni, sikerült kimozdítani a csapatot egy negatív szériából (Pápa-ma.hu).

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 21. 15:35, péntek | Helyi

Bővítik és felújítják a Fenyveserdő Bölcsődét

550 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a pápai önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban, a bölcsőde teljes körű felújítására és bővítésére - jelentette be dr. Kovács Zoltán.

2020. Február 21. 15:03, péntek | Helyi

Régészeti próbafeltárásokat végeznek a Fő téri házak udvarain

A leendő parkolóépítés miatt szükségesek a próbafeltárások.

2020. Február 21. 14:46, péntek | Helyi

103 km/óra - Pápán mérték a legerősebb széllökést az országban

Hidegfront vonul át az országon, amelyet erős széllökések kísérnek.

2020. Február 21. 14:44, péntek | Helyi

Ittasan vezetett, lezárták a nyomozást

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 49 éves marcaltői férfival szemben folytatott.