Városlista
2020. augusztus 15, szombat - Mária

Hírek

2019. Október 15. 17:10, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Pénztárcát lopott az autóból… elfogták

Pénztárcát lopott az autóból… elfogták

Lopás miatt indult nyomozás egy 28 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján a bűncselekmény sértettje 2019. szeptember 17-én a hajnali órákban értesítette a rendőrséget arról, hogy az egyik pápai üzlet előtt lezáratlan állapotban hagyott gépkocsijából ismeretlen tettes ellopta a pénztárcáját a benne lévő iratokkal és több mint tízezer forint készpénzzel együtt.

A nyomozók adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt. A rendőrök a 28 éves pápai lakost 2019. október 14-én délután állították elő a helyi rendőrkapitányságra, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett, elmondta, hogy a lopott pénzt még aznap elköltötte, az iratokat pedig a pénztárcával együtt elégette.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 14. 20:36, péntek | Helyi

306 pápai van karanténban

Augusztus 14-én pénteken sem nőtt tovább a fertőzöttek száma, így továbbra is 43 az aktív pápai esetszám.

2020. Augusztus 14. 14:12, péntek | Helyi

Rendőrkézen a pápai férfi, aki megöléssel fenyegette családját

A 47 éves pápai lakost elfogták a rendőrök, majd őrizetbe vették.

2020. Augusztus 13. 20:36, csütörtök | Helyi

260 pápai van karanténban

79-cel nőtt az elrendelt karanténok száma tegnaphoz képest. Egy új fertőzöttet regisztráltak, ám az aktív koronavírusosok száma nem nőtt, mivel egy személyt gyógyultnak nyilvánítottak.

2020. Augusztus 13. 14:13, csütörtök | Helyi

A mezőlaki Adient két dolgozójának mintája lett pozitív

Egyikük sem a gyárban, hanem külső helyszínen kapta el a vírust. Jelenleg is tart az üzem két hetes nyári tervezett leállása, hétfőn indul újra a termelés.