Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Június 08. 08:41, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pénteken kezdődik a Játékfesztivál

Pénteken kezdődik a Játékfesztivál

A koronavírus járvány után ez lesz az első nagyszabású Játékfesztivál, amelyet 30. alkalommal rendeznek meg városunkban!

A péntek esti főtéri programok közül mindenképpen a Soulwave és a The Biebers nagykoncertjét kell kiemelnünk, mindkét zenekar pápai kötödéssel rendelkezik, előbbiben Tóth Barnabás pápai származású zenész dobol, a The Biebersben pedig Ekanem Bálint is énekel.

Szombaton aztán besűrűsödnek a programok. A Fő téren számos izgalmas játék várja majd a családokat, lesz például "akrobatikus világmegváltás", ökolabirintus, CsupaCsoda játékpark, óriási társasjátékok, kalandjátékok, vagy éppen vásári komédia. A várkerti játszótérnél hintaparádéval, mászóvallal, ládavasúttal, és gyermekkoncerttel készülnek a szervezők, de a Kékfestő Múzeumba is érdemes lesz ellátogatni, ahol a régi idők világát idézik meg játékos formában.

Este a nagyszínpad a Follow The Flow-é lesz, utána pedig utcabulival zárul az este.

A vasárnapi programok sora a szombatihoz hasonlóan alakul majd, a Fő téri attrakciók néhány újdonsággal egészülnek ki, csakúgy, mint a várkerti és a Kékfestő múzeumi kínálat (Részletes program ITT!).

Minden bizonnyal a legtöbben vasárnap este lesznek a téren, hiszen fellép a Magna Cum Laude, 10 órától pedig a tűzijáték fényeit csodálhatják meg, akik ellátogatnak a Fő térre. Utána Dj. Schneider zenél még azoknak, akik maradni szeretnének.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.