Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2020. Január 27. 15:42, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Parkolóban verekedett Pápán

Parkolóban verekedett Pápán

Egy 20 éves zirci fiatalt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.

Az eljárás adatai alapján 2020. január 25-én este érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Pápán az egyik áruház parkolójában két fiatal között verekedés történt. A helyszínen a sértett elmondta a körzeti megbízottaknak, hogy a parkolóban megállt előtte egy gépkocsi, melyből kiszállt volt barátnője ismerőse, és előzetes szóváltás nélkül bántalmazta őt. Ezt követően a támadó visszaült a gépkocsiba, és az autóban utazó három személlyel Veszprém irányába távozott.

A körzeti megbízottak adatgyűjtésbe kezdtek, és nem sokkal később a veszprémi rendőrök a megyeszékhely belterületén állították meg az autót. A gépkocsi vezetőjét és utasait előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a bántalmazó 20 éves zirci fiatalt gyanúsítottként kihallgatták. Ellene súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 28. 15:28, hétfő | Helyi

Halálos baleset a 83-ason

Fának csapódott egy autó Tétnél. A sofőr életét vesztette.

2020. Szeptember 28. 14:54, hétfő | Helyi

Öt fertőzött diákot azonosítottak a Türr Gimnáziumban

Múlt héten csütörtökön kapott értesítést az iskola arról, hogy az egyik diák Covid tesztje pozitív lett, a kontaktkutatás során pedig kiderült, hogy további négyen fertőződtek meg. Mintegy 90 diák digitális tanrend szerint tanul.

2020. Szeptember 28. 12:34, hétfő | Helyi

Hazai pályán kapott ki a Perutz

A Zalaegerszeg második csapata vitte el mindhárom pontot a Perutz Stadionból.

2020. Szeptember 27. 15:01, vasárnap | Helyi

Befogadó istentisztelet a pápai református templomban

Befogadó istentiszteleten köszöntötte a pápai gyülekezet, az Édenkert Pápai Református Óvoda új óvodásait, a gyermekek családtagjait, és az intézményhez újonnan csatlakozott munkatársakat.