Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Április 05. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Paris Hilton nevetségessé tette magát

Paris Hilton nevetségessé tette magát

Paris Hilton kitiltott egy tévéstábot egy ausztrál klub megnyitójáról. Az ok egyszerűen annyi volt, hogy megkérdezték tőle: mi lesz vele, ha már nem lesz híres.

Paris Hilton az utóbbi időben sokkal kevesebbet áll a reflektorfényben, mint régen, és most az is kiderült, hogy ez bizony nagyon zavarja - attól pedig egyenesen rosszul van, ha bele kell gondolnia, hogy egyszer majd senkit nem fog érdekelni a személye. A szexvideójával elhíresült celeb a napokban Ausztráliába utazott partnerével, DJ Afrojackkel egy klub megnyitójára, és pusztán azért kitiltott egy teljes tévéstábot az eseményről, mert néhány órával a kapunyitás előtt egy riporter megkérdezte tőle, hogy mit csinálna, ha már nem lenne híres.

Az udvariasan feltett kérdésre Hilton még mosolyogva felelt (arról beszélt, hogy gyerekeket szeretne), azonban miután leállt a kamera, fenyegetőzni kezdett, hogy ha az interjú szóban forgó része is adásba megy, gondoskodik róla, hogy a stáb ne jusson be az esti klubmegnyitóra. A csatorna ennek ellenére úgy döntött, hogy levetíti a felvételt, valamint azokat a képsorokat is, amelyeken Hilton és menedzsere előre megmondják, hogy miről nem lehet kérdezni, így a sztár valóra váltotta az ígéretét - sőt még azt is közölte, hogy a tévétársaságnak soha többet nem fog nyilatkozni. Abba valószínűleg már nem gondolt bele, hogy ezzel hosszabb távon éppen azt éri el, hogy kevesebb emberhez jusson el a híre...

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 19. 08:36, hétfő | Bulvár

Harmadik hete legyőzhetetlen a Godzilla Kong ellen

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis sikerlistát a Godzilla Kong ellen, ezen a hétvégén újabb 7,7 millió dollárt (2,3 milliárd forint) hozott.

2021. Április 17. 13:44, szombat | Bulvár

Ötven éve lőtték fel a világ első űrállomását 50 éve lőtték fel

Ötven éve, 1971. április 19-én állították Föld körüli pályára a világ első űrállomását, a szovjet Szaljut-1-et. Az MTVA Sajtóarchívumának anyaga:

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.