Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Március 30. 14:32, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pápára is érkezik a szocialisták felajánlásából

Pápára is érkezik a szocialisták felajánlásából

Az MSZP országgyűlési képviselői egy-egy millió forintot ajánljanak fel, hozzájárulva a koronavírus elleni védekezés költségeihez.

Az MSZP-frakció tagjai úgy döntöttek, hogy fizetésükből képviselőnként 1 millió forintot, összességében 15 millió forintot ajánlanak fel tisztítószerek, fertőtlenítőszerek és védőfelszerelések beszerzésére - olvasható a párt csütörtöki közleményében.

Ezt az összeget az MSZP Szolidaritási Alapján keresztül, a párt megyei elnökeinek koordinálásával juttatják el a frontvonalban, az egészségügyben, és a szociális ágazatban dolgozók számára, illetve azoknak a rászoruló családoknak, akiknek a védőfelszerelések, fertőtlenítőszerek beszerzése problémát okoz.

- A Parlament falain kívül így tudunk konkrét segítséget nyújtani a járvány leküzdésében azok számára, akik mindannyiunkért dolgoznak a fronton és azok számára, akik segítségre szorulnak – írták.

Az összegből 120 ezer forint kerül Pápára, az Időskorúak Szociális Ellátásáért Alapítványnak.

Címkék: adomány, koronavírus, mszp

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.