Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. Július 24. 14:42, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pápán készülnek a világbajnokságra a magyar atléták

Pápán készülnek a világbajnokságra a magyar atléták

A Pápai Sport Nonprofit Kft. és a MASZ együttműködési sorozatának keretében 2023. július 25-től augusztus 4-ig a Pápai Sport Centrumban készülnek az Atlétikai Világbajnokságra a magyar atlétikai válogatott futó kiválóságai.

Az ország leggyorsabb sportolói fognak naponta kétszer gyakorolni és edzeni azért, hogy a 4x100-as és 4x400-as férfi és női váltó minél jobban szerepeljen a világ 3. legnagyobb sporteseményén Budapesten - íjra közösségi oldalán a Pápai Sport Nonprofit Kft.

Testközelből láthatjuk azokat az élsportolókat, akik egyénileg és csapatban is többszörös magyar bajnokként és magyar csúcstartóként fognak azért küzdeni, hogy még tovább javítsák az egyéni legjobb eredményeiket. Reméljük, hogy Kozák Luca, Takács Boglárka, Boros Bence, Wahl Zoltán és társaik Pápán is tovább csiszolják folyamatosan javuló formájukat - írják.

Büszkék vagyunk rá, hogy minket választottak edzőtábor helyszínnek és szeretnénk jó házigazdaként hozzájárulni a sikeres VB-szereplésükhöz. Szurkoljunk nekik együtt és segítsük őket közösen akár a Sport Centrum lelátójáról is! - áll a bejegyzésben.

Az edzőtáborozó sportolók teljes névsora: Sulyán Alexa, Simon Virág, Molnár Janka, Kocsis Anna Luca, Mohai Regina, Nádházy Evelin, Rapai Fanni, Kerekes Gréta, Csóti Jusztina, Takács Boglárka, Kozák Luca, Nadj Levente, Steigerwald Ernő, Boros Bence, Szabó Dániel, Molnár Attila, Wahl Zoltán, Illovszky Dominik, Bundschu Patrik, Huller Dániel, Pap Márk, Nguyen Anasztázia, Kriszt Sarolta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.