Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Május 04. 08:30, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Pápai siker Várpalotán

Pápai siker Várpalotán

Eredményesen szerepeltek a Pápai járást képviselő általános iskolás diákok a „Kerékpáros Ifjúsági Kupa” és „Ki a mester két keréken?” közlekedési versenyek Veszprém megyei döntőjében.

Az általános iskolás korosztály számára meghirdetett kerékpáros vetélkedők Veszprém megyei fordulóját 2016. április 28-án tartották a Várpalotai Rendőrkapitányságon. A „Kerékpáros Ifjúsági Kupán” Kutyik Petra a pápakovácsi Kastély Oktatási Központ, valamint Böröczky Ádám a pápai Weöres Sándor Általános Iskola tanulója képviselte a Pápai járást, míg a „Ki a mester két keréken?” megyei versenyen Nagy Bianka a magyargencsi Vargha Gyula Református Általános Iskola és Tima Mátyás a pápai Munkácsy Mihály Általános Iskola diákja vett részt a megmérettetésen. A fiatalok mind az elméleti mind a gyakorlati versenyszámokban jól teljesítettek és valamennyien dobogós helyezést értek el. Nagy Bianka és Tima Mátyás a második helyezést vihették haza, Böröczky Ádám bronzérmes lett, Kutyik Petra pedig a legeredményesebb lány versenyzőként Veszprém megyét képviselheti a 2016. május 10-én Miskolcon megrendezendő országos versenyen. A fiatalok a legeredményesebb csapat különdíját is elnyerték a versenyen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 21:17, szombat | Helyi

Könnyedén győzött a Perutz

A Perutz a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában Magyarpolányt fogadta a Perutz stadionban.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

Perutz: Szurkolói busz indul az ajkai kupadöntőre

A vármegyei kupa döntőjében, június 4-én a Balatonalmádi csapatával mérkőzik meg a pápai együttes.

2024. Május 17. 18:52, péntek | Helyi

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a tűzoltóság a családokat

A katasztrófavédelem idén is megrendezi hagyományos gyereknapi programját, a Nyitott szertárkapuk országos rendezvényt, amelyhez a pápai laktanya is csatlakozik.

2024. Május 16. 19:15, csütörtök | Helyi

Hajmeresztő dolgot csinált az autós Pápa határában - Videó

Az új 83-as útra szeretett volna felhajtani a Mercedes sofőrje, meg is tette, ám forgalommal szemben...