Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Június 03. 15:07, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), borsonline.hu

Pápai lány lett Eurázsia legszebbje

Pápai lány lett Eurázsia legszebbje

Tizenhét éves, életében először ült repülőn, közel négy héten át pedig egyedül készült fel és küzdött meg a Miss Eurasia 2016 versenyen – Mihályfi Liza el is nyerte a címet. Gratulálunk a pápai lánynak!

– Tavaly nyertem meg a Miss Hungary Tini kategóriáját, ennek köszönhetően indulhattam el ezen a nemzetközi versenyen – mondta a Borsnak Liza.

– Életemben először ülhettem repülőn és először utaztam a szüleim nélkül hosszabb időre. Természetesen féltett a családom, de úgy voltunk vele mindannyian, ez a felnőtté válás felé vezető út egyik jelentős lépcsőfoka. Harminchét ország képviselője közt közel négy hetet töltöttünk a felkészüléssel, mindenki angolul beszélt, így a nyelvet is gyakorolhattam. Az indiai lány volt a szobatársam, nagyon jól kijöttünk. Édesanyám a döntőre utazott csak ki. Amikor a legjobb tizenötbe kerültem, már reménykedtem a szép eredményben. Végül kimondták a nevem – mosolygott Liza.

Édesanyja könnyezve ölelte át a színpadon, az ötezer dolláros nyereményét azonban egyelőre nem kapta meg. Magyar lány ugyanis sosem nyert még, és a szerződését meg kell még írniuk. A fér­fiaknak jó hír: Liza jelenleg szingli. :)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.