Városlista
2020. augusztus 8, szombat - László

Hírek

2018. Szeptember 18. 09:05, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápa-ma.hu

Pápai kalapácsvető a magyar utánpótlás válogatottban

Pápai kalapácsvető a  magyar utánpótlás válogatottban

Újabb sikerről számolhatunk be a Pápai Atlétikai Club háza tájáról, hiszen a klub kalapácsvetője, Füredi Dániel 62.78 méteres teljesítményének köszönhetően bekerült a magyar utánpótlás válogatottba.

Így egy szombathelyi versenyző mellett ő képviseli hazánkat a szeptember 29-én, Győrben megrendezésre kerülő Öt Nemzet Viadalán. Varga Patrik, a Pápai Atlétikai Club edzője a remek eredmény kapcsán elmondta, Dániel egész évben dinamikusan javuló teljesítményt nyújtott. Az év elején dobott eredményére mostanra már tíz métert rápakolt, jelenleg 62.78 méter az egyéni csúcsa, aminél edzéseken tud már jóval nagyobbakat is.

- Reméljük a szezonból hátralevő három versenyen sikerül neki megjavítani ezt az eredményt. Ennek, illetve az utóbbi versenyeken nyújtott teljesítményének köszönhetően magára öltheti a címeres melegítőt a szombathelyi versenyző mellett. Az öröm sajnos nem felhőtlen, mert ezért a válogatott helyért két pápai versenyző csatázott, Molnár Dánielre így tartalékként számítanak. Ez azt jelenti, hogy ő csak akkor versenyezne, ha a másik két kalapácsvető közül mondjuk betegség vagy sérülés miatt valamelyikőjük nem tudná vállalni a megmérettetést. Bízom benne, hogy Dani le tudja küzdeni lámpalázát és Győrben megjavítja majd egyéni legjobbját - vázolta a terveket a PAC trénere.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 07. 17:27, péntek | Helyi

26-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma Pápán

Hat fővel nőtt az igazolt pápai esetek száma - jelentette be dr. Áldozó Tamás polgármester.

2020. Augusztus 07. 17:03, péntek | Helyi

Bemutatták a járványügyi bevetési egységet

A járványügyi bevetési egység elsődleges feladata a fertőzési gócpontok lokalizálása és a vírus továbbterjedésének megakadályozása.

2020. Augusztus 07. 13:11, péntek | Helyi

Újra kötelező a maszkhasználat a pápai piacon

A városban megszaporodott koronavírusos esetek miatt ismét szigorítanak a piac működésén.

2020. Augusztus 07. 13:02, péntek | Helyi

Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai baleset-megelőzési akció keretében állították meg a bicikliseket.