Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Szeptember 18. 09:05, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápa-ma.hu

Pápai kalapácsvető a magyar utánpótlás válogatottban

Pápai kalapácsvető a  magyar utánpótlás válogatottban

Újabb sikerről számolhatunk be a Pápai Atlétikai Club háza tájáról, hiszen a klub kalapácsvetője, Füredi Dániel 62.78 méteres teljesítményének köszönhetően bekerült a magyar utánpótlás válogatottba.

Így egy szombathelyi versenyző mellett ő képviseli hazánkat a szeptember 29-én, Győrben megrendezésre kerülő Öt Nemzet Viadalán. Varga Patrik, a Pápai Atlétikai Club edzője a remek eredmény kapcsán elmondta, Dániel egész évben dinamikusan javuló teljesítményt nyújtott. Az év elején dobott eredményére mostanra már tíz métert rápakolt, jelenleg 62.78 méter az egyéni csúcsa, aminél edzéseken tud már jóval nagyobbakat is.

- Reméljük a szezonból hátralevő három versenyen sikerül neki megjavítani ezt az eredményt. Ennek, illetve az utóbbi versenyeken nyújtott teljesítményének köszönhetően magára öltheti a címeres melegítőt a szombathelyi versenyző mellett. Az öröm sajnos nem felhőtlen, mert ezért a válogatott helyért két pápai versenyző csatázott, Molnár Dánielre így tartalékként számítanak. Ez azt jelenti, hogy ő csak akkor versenyezne, ha a másik két kalapácsvető közül mondjuk betegség vagy sérülés miatt valamelyikőjük nem tudná vállalni a megmérettetést. Bízom benne, hogy Dani le tudja küzdeni lámpalázát és Győrben megjavítja majd egyéni legjobbját - vázolta a terveket a PAC trénere.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.