Városlista
2020. január 19, vasárnap - Sára

Hírek

2018. Szeptember 18. 09:05, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápa-ma.hu

Pápai kalapácsvető a magyar utánpótlás válogatottban

Pápai kalapácsvető a  magyar utánpótlás válogatottban

Újabb sikerről számolhatunk be a Pápai Atlétikai Club háza tájáról, hiszen a klub kalapácsvetője, Füredi Dániel 62.78 méteres teljesítményének köszönhetően bekerült a magyar utánpótlás válogatottba.

Így egy szombathelyi versenyző mellett ő képviseli hazánkat a szeptember 29-én, Győrben megrendezésre kerülő Öt Nemzet Viadalán. Varga Patrik, a Pápai Atlétikai Club edzője a remek eredmény kapcsán elmondta, Dániel egész évben dinamikusan javuló teljesítményt nyújtott. Az év elején dobott eredményére mostanra már tíz métert rápakolt, jelenleg 62.78 méter az egyéni csúcsa, aminél edzéseken tud már jóval nagyobbakat is.

- Reméljük a szezonból hátralevő három versenyen sikerül neki megjavítani ezt az eredményt. Ennek, illetve az utóbbi versenyeken nyújtott teljesítményének köszönhetően magára öltheti a címeres melegítőt a szombathelyi versenyző mellett. Az öröm sajnos nem felhőtlen, mert ezért a válogatott helyért két pápai versenyző csatázott, Molnár Dánielre így tartalékként számítanak. Ez azt jelenti, hogy ő csak akkor versenyezne, ha a másik két kalapácsvető közül mondjuk betegség vagy sérülés miatt valamelyikőjük nem tudná vállalni a megmérettetést. Bízom benne, hogy Dani le tudja küzdeni lámpalázát és Győrben megjavítja majd egyéni legjobbját - vázolta a terveket a PAC trénere.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 19. 11:12, vasárnap | Helyi

Árokba borult egy autó a 83-ason

Győrszemere közelében történt a baleset.

2020. Január 18. 07:28, szombat | Helyi

Árokba borult egy autó Nyárád és Nemesszalók között

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó péntek délután, a 834-es út Nyárád és Nemesszalók közötti szakaszán.

2020. Január 17. 09:43, péntek | Helyi

Ne csak egy kis felületet kaparjon le!

A jármű szélvédőjéről a pára, a jég és a hó teljes eltakarítása a járművezető kötelessége – erre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

2020. Január 16. 20:22, csütörtök | Helyi

Lakástűzben meghalt egy férfi a Vak Bottyán utcában

Meghalt egy ember Pápán, miután a Vak Bottyán utcában levő ház egyik helyiségében tűz keletkezett - írja a Veol.hu.