Városlista
2020. április 3, péntek - Buda, Richárd

Hírek

2020. Március 23. 10:37, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pápai fidelitasosok segítik az idősek otthonmaradását

Pápai fidelitasosok segítik az idősek otthonmaradását

A fiatalok kiváltják a gyógyszereiket és bevásárolnak azoknak az időseknek, akik ezt kérik annak érdekében, hogy otthon tudjanak maradni.

Pozsgai Réka, a Fidelitas pápai csoportjának vezetője elmondta, szeretnék segíteni a koronavírus által leginkább veszélyeztetett idős korosztályt a bevásárlásban és a gyógyszerek kiváltásában, hogy valóban otthon tudjanak maradni.

Akinek szüksége van segítségre, a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi- és Érdekképviseleti Egyesületén, Baán Éva elnökön keresztül jelezheti ezt a Fidelitasnak. Pozsgai Réka köszönetet mondott a Fidesz helyi vezetésének, hogy minden szükséges eszközt biztosítanak számukra, hogy a lehető legbiztonságosabban tudjanak segíteni idős honfitársainknak.

Pozsgai Réka arra kérte - elsősorban - az idősebb korosztály tagjait, hogy maradjanak otthonukban, és bízzák rájuk ezeket a teendőket.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 02. 14:53, csütörtök | Helyi

Elkészült az okos gyalogátkelőhely a Korona utcán

A veszélyes gyalogátkelőhelyen hamarosan felvillanó led lámpák jelzik majd az autósoknak, ha gyalogos közelít a zebra felé.

2020. Április 02. 11:14, csütörtök | Helyi

Rendkívül szigorú megelőző rendelkezések léptek életbe a Nehéz Légiszállító Ezrednél

A Nehéz Légiszállító Ezred vezetősége Dr. Áldozó Tamás polgármesterrel egyeztetett szerdán délután a Városházán.

2020. Április 02. 11:08, csütörtök | Helyi

Pénztárcát lopott az ivócimborájától

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 46 éves férfi ügyében folytatott.

2020. Április 01. 19:19, szerda | Helyi

Tájékoztatnak, segítséget nyújtanak, és amennyiben szükséges, biztosítják a rendet - a katonák feladatai veszélyhelyzet idején

A veszélyhelyzetben jelentkező feladatok kapcsán a Magyar Honvédségnek, a magyar katonáknak kiemelkedő szerepe van abban, hogy folyamatosan segítsék, tájékoztassák és támogassák a magyar embereket.