Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Hírek

2020. Március 23. 10:37, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pápai fidelitasosok segítik az idősek otthonmaradását

Pápai fidelitasosok segítik az idősek otthonmaradását

A fiatalok kiváltják a gyógyszereiket és bevásárolnak azoknak az időseknek, akik ezt kérik annak érdekében, hogy otthon tudjanak maradni.

Pozsgai Réka, a Fidelitas pápai csoportjának vezetője elmondta, szeretnék segíteni a koronavírus által leginkább veszélyeztetett idős korosztályt a bevásárlásban és a gyógyszerek kiváltásában, hogy valóban otthon tudjanak maradni.

Akinek szüksége van segítségre, a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi- és Érdekképviseleti Egyesületén, Baán Éva elnökön keresztül jelezheti ezt a Fidelitasnak. Pozsgai Réka köszönetet mondott a Fidesz helyi vezetésének, hogy minden szükséges eszközt biztosítanak számukra, hogy a lehető legbiztonságosabban tudjanak segíteni idős honfitársainknak.

Pozsgai Réka arra kérte - elsősorban - az idősebb korosztály tagjait, hogy maradjanak otthonukban, és bízzák rájuk ezeket a teendőket.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 13. 20:36, csütörtök | Helyi

260 pápai van karanténban

79-cel nőtt az elrendelt karanténok száma tegnaphoz képest. Egy új fertőzöttet regisztráltak, ám az aktív koronavírusosok száma nem nőtt, mivel egy személyt gyógyultnak nyilvánítottak.

2020. Augusztus 13. 14:13, csütörtök | Helyi

A mezőlaki Adient két dolgozójának mintája lett pozitív

Egyikük sem a gyárban, hanem külső helyszínen kapta el a vírust. Jelenleg is tart az üzem két hetes nyári tervezett leállása, hétfőn indul újra a termelés.

2020. Augusztus 13. 12:34, csütörtök | Helyi

Körözték a pápai férfit

A járőrök Pápán, a Széchenyi úton igazoltattak egy 22 éves helyi lakost 2020. augusztus 12-én 21 óra 23 perckor.

2020. Augusztus 13. 12:28, csütörtök | Helyi

Idegenben győzött a Perutz!

3:1 arányban múlta felül a pápai csapat a Tatabánya együttesét.