Városlista
2021. június 14, hétfő - Vazul

Hírek

2021. Május 06. 18:35, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pápai és Pápa környéki dolgozókat szállított a Mersevátnál balesetet szenvedett autóbusz

Pápai és Pápa környéki dolgozókat szállított a Mersevátnál balesetet szenvedett autóbusz

A baleset másik résztvevője egy személyautó volt, amelyben ketten meghaltak, az autóbusz tizenöt utasából tizenketten sérültek meg.

A Vas megyei hírportál helyszínen szerzett információi szerint a Celldömölk felől Mersevát irányába tartó buszt egy kamion akarta megelőzni, ám amikor észrevette a szemből közeledő Audit, visszahúzódott a sávjába. Az Audi vezetője feltehetően megijedhetett az előbukkanó kamiontól, így ütközhetett a busszal. A busz az ütközés után az árokba borult. A személyautóban utazó fiatal férfi és nő a helyszínen életét vesztette, a buszon utazó 15 emberből tízen könnyebben, ketten pedig súlyosan megsérültek.

Úgy tudjuk, hogy a busz egy sárvári üzem pápai és Pápa környéki dogozóit szállította volna haza a délelőttös műszak után. A mentéshez Vas és Veszprém megyéből is érkeztek tűzoltók és mentők, valamint egy mentőhelikopter is. A helyszínelés és a mentés teljes útlezárás mellett folyik.

Fotó: Vaol.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 14. 17:10, hétfő | Helyi

Kinevezték a Perutz új vezetőedzőjét

Fiatal, ambiciózus szakember érkezik a kispadra.

2021. Június 14. 15:45, hétfő | Helyi

Ivott, majd volán mögé ült a férfi, végül balesetet okozott

A Pápai Rendőrkapitányság a sofőr ellen ittas és engedély nélküli vezetés, míg az autó tulajdonosa ellen a vezetés tiltott átengedése miatt indított eljárást.

2021. Június 14. 11:50, hétfő | Helyi

Kozma Sándor emléke előtt tisztelegtek az ügyészek Pápán

Az idén 150 éves ügyészi szervezet ünnepén koszorúzással emlékezett a Veszprém Megyei Főügyészség Kozma Sándorra, a magyar királyi államügyészség létrehozójára, az ország első királyi főügyészére Pápán.

2021. Június 11. 18:19, péntek | Helyi

Megújul a somlói vár

Jövő tavaszra megújul a somlói vár a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében, az erőd növekvő turisztikai vonzereje révén hozzájárul a térség gazdaságának élénkítéséhez is.