Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. November 17. 09:07, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Honvedelem.hu

Pápa környéki idős és szociális otthonokat fertőtlenített a Honvédség

Pápa környéki idős és szociális otthonokat fertőtlenített a Honvédség

Dákán szociális intézmény, Nyárádon szociális otthon, Pápakovácsiban pedig az attyapusztai idősotthon mentesítését hajtották végre az MH Pápa Bázisrepülőtér fertőtlenítő rajai.

A Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézményét sem kerülte el a koronavírus-járvány, októberben két helyen is felütötte a fejét a fertőzés. A Belügyminisztérium Operatív Törzs Ügyeleti Központ kérésére - a helyettes országos tisztifőorvos támogatásával - a napokban megtörtént mind a dákai, mind pedig a nyárádi telephely fertőtlenítése.

A pápai katonák összesen közel tízezer négyzetméteres területen végezték el a fertőtlenítést. Mind a belső, mind a külső tereket MOL Hygi Flow Rapid alkoholos felülettisztító folyadékkal permetezték le.

Az épületeket az alapos fertőtlenítést követően Hanich Ferenc, az intézmény vezetője köszönetét fejezte ki az katonáknak a lelkiismeretes munkáért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.

2024. Április 24. 12:46, szerda | Helyi

Dr. Czumbil Norbert nyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj regionális különdíját

A jelenleg Csornán praktizáló neurológus jótékonysági célra ajánlotta fel a díjjal járó pénzjutalmat, amelyből pápai szervezet is részesült.

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.