Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Március 29. 09:52, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Öt baleset az elmúlt héten

Öt baleset az elmúlt héten

Az elmúlt héten – 2017. március 20. és 2017. március 26. között – öt közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Az ütközések többnyire anyagi kárral jártak, személyi sérülés egy esetben történt, ám akkor a gépkocsival ütköző kerékpáros súlyos sérülést szenvedett. A balesetek közül csak egy valósult meg lakott területen kívül, a többi Pápa belterületén következett be. Az elsődleges adatok szerint a balesetek kialakulásához elsősorban a szabálytalan hátramenet és az elsőbbség meg nem adása vezetett, valamint egy gépjárművezető úttestre futó vaddal ütközött.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a hátramenetet körültekintően végezzék, lehetőség szerint arra alkalmas irányító személy bevonásával. Továbbá legyenek figyelemmel arra, hogy a tavaszias időjárás beálltával megnövekedett a forgalomban résztvevő kerékpárosok száma, akik kikerülésekor indokolt nagyobb oldaltávolságot tartani, valamint az elsőbbséget számukra is meg kell adni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.