Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2019. December 07. 07:17, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Összevont ellenőrzést tartottak a pápai a használtcikk-piacon

Összevont ellenőrzést tartottak a pápai a használtcikk-piacon

A bűncselekmények megelőzése volt a célja a pápai akciónak.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a társszervekkel közösen a helyi használtcikk-piacon tartottak közös ellenőrzést 2019. december 4-én délelőtt, melynek célja az adventi időszakban a piac biztonságának fokozása volt. A rendőrök, valamint az együttműködő szervezetek munkatársai közösen vizsgálták át a piacon eladásra kínált termékeket. A rendőrök közel harminc főt igazoltattak, továbbá az eladásra kínált értékesebb használt árucikkeket – kerékpárokat, műszaki berendezéseket, munkagépeket – a körözési nyilvántartásban is ellenőrizték.

A kontroll során a rendőrkapitányság munkatársai és a társhatóságok tagjai nem tártak fel szabálytalanságot. Az akció végrehajtását a közterület-felügyelők valamint a helyi polgárőrség tagjai is segítették.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 26. 14:04, szombat | Helyi

Megteszik az első lépéseket a Kossuth és a Csáky utca felújításához

Bár az új útburkolat színének kiválasztása még messze van a Kossuth utca és a Csáky utca felújítása kapcsán, a mai ülésen fontos döntés született a rekonstrukciók megkezdésével kapcsolatban.

2020. Szeptember 26. 14:01, szombat | Helyi

Ismét nő az aktív esetszám Pápán

A tegnapi után, ma, szeptember 25-e délutánra ismét 5-tel emelkedett a fertőzöttek száma Pápán, így 29 zárlat van hatályban jelenleg, mivel 2 személy esetében viszont feloldották a zárlatról szóló határozatot.

2020. Szeptember 25. 17:54, péntek | Helyi

Három autó és egy tehergépkocsi ütközött Városlődnél - Ketten meghaltak, öten megsérültek

Három autó és egy tehergépkocsi ütközött, öt személy megsérült, két fő életét vesztette Városlődnél, a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.

2020. Szeptember 25. 16:29, péntek | Helyi

Pénzért szerzett alkalmi partnert egy férfinak, akivel a pápai buszpályaudvaron találkozott

Kerítés és lopás bűntettével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 47 éves elkövetőt, aki 2019 októberében pénzért szerzett alkalmi partnert egy férfinak,