Városlista
2020. január 29, szerda - Adél

Hírek

2019. December 07. 07:17, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Összevont ellenőrzést tartottak a pápai a használtcikk-piacon

Összevont ellenőrzést tartottak a pápai a használtcikk-piacon

A bűncselekmények megelőzése volt a célja a pápai akciónak.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a társszervekkel közösen a helyi használtcikk-piacon tartottak közös ellenőrzést 2019. december 4-én délelőtt, melynek célja az adventi időszakban a piac biztonságának fokozása volt. A rendőrök, valamint az együttműködő szervezetek munkatársai közösen vizsgálták át a piacon eladásra kínált termékeket. A rendőrök közel harminc főt igazoltattak, továbbá az eladásra kínált értékesebb használt árucikkeket – kerékpárokat, műszaki berendezéseket, munkagépeket – a körözési nyilvántartásban is ellenőrizték.

A kontroll során a rendőrkapitányság munkatársai és a társhatóságok tagjai nem tártak fel szabálytalanságot. Az akció végrehajtását a közterület-felügyelők valamint a helyi polgárőrség tagjai is segítették.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 28. 14:29, kedd | Helyi

Elektromos autót kapott a pápai kórház

Sürgősségi vérkészítmények szállítására, telephelyek közötti ügyintézésre és szakemberek utaztatására használják majd az új e-Golfot, amelyet az Állami Egészségügyi Ellátó Központtól kapott az intézmény.

2020. Január 28. 08:51, kedd | Helyi

Emléktábla őrzi a Pápáról elhurcolt zsidók emlékét

Emlékünnepséget szerveztek a Nemzetközi Holokauszt Emléknap alkalmából a Kossuth utca és a Rákóczi utca kereszteződésében. A megemlékezés egyúttal lezárta a Holokauszt Pápai Áldozatainak emlékévét.

2020. Január 27. 15:42, hétfő | Helyi

Parkolóban verekedett Pápán

Egy 20 éves zirci fiatalt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.

2020. Január 27. 11:14, hétfő | Helyi

Kevesebb mint 4 millióért vehet egy MiG-21-est!

Az ország legnagyobb online használt jármű piacán található hirdetés szerint 3,85 millió forintért bárki vásárolhat magának egy veterán vadászgépet.