Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Május 18. 16:27, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Összeverekedett két testvér, majd egyikük kést rántott Salgótarjánban

Összeverekedett két testvér, majd egyikük kést rántott Salgótarjánban

Két férfi bántalmazta egymást Salgótarjánban az utcán, majd az egyikük késsel fenyegette és kergette a társát. A rendőrök elfogták a két férfit, mint kiderült, egy testvérpárt.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt P. József 24 éves, míg garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt P. Máté 21 éves salgótarjáni lakosok ellen folytat eljárást.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján csütörtökön 15 óra 40 perc körül Salgótarjánban, egy italbolt előtt a 24 éves férfi – hangos szóváltást követően – testvére élettársát egy alkalommal az arcán, tenyérrel megütötte. Ezt követően a két gyanúsított kölcsönösen bántalmazta egymást, majd P. József a ruházatából egy zsebkést vett elő és azzal több alkalommal a testvére felé szúrt. A 24 éves férfi ezután hozzátartozója élettársát is megfenyegette, majd kezével a tarkóján többször megütötte.

A rendőrök a két férfit a helyszín közelében elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország