Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Július 24. 12:51, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Ősszel kezdődik a Hogyan tudnék élni nélküled? című musical forgatása

Ősszel kezdődik a Hogyan tudnék élni nélküled? című musical forgatása

Törőcsik Franciska és Ember Márk főszereplésével késő ősszel kezdik forgatni a Hogyan tudnék élni nélküled? című musicalt, amely egy kalandos balatoni nyár történetét meséli el Demjén Ferenc dalaival.

Az NFI közleményében kiemeli, hogy a két idősíkon játszódó filmben a zenei karrierjében és magánéletében is megrekedt harmincas főhősnő egy ismeretlen férfi által írt levélköteget talál elhunyt nagyapja házában. A levelekből egy magával ragadó szerelmi történet rajzolódik ki 1989-ből, amikor a főhős édesanyja barátnőivel a Balatonnál nyaral, és közös életét tervezi apja által számára kijelölt vőlegényével. A lányok megismerkednek egy rockzenekar tagjaival, és azután mindent elsöpör a szerelem - áll a közleményben.

A Demjén Ferenc slágereire épülő történet forgatókönyvét Kormos Anett humorista Goda Krisztinával írta. Utóbbi nevéhez rendezőként és forgatókönyvíróként számos sikeres mozifilm kapcsolódik (Szabadság, szerelem, Csak szex más semmi, Kaméleon, BUÉK), és most kreatív producerként is közreműködik. A film rendezője Orosz Dénes, a főszerepekben Törőcsik Franciskát és Ember Márkot láthatja a közönség. A film az IKO gyártásában készül, producere Kirády Attila.

Fotó: Demjén Ferenc - Facebook

Címkék: Demjén Ferenc, musical

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.