Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Április 04. 10:41, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Nyőgér István: Az LMP prorgamja nem csak zöld

Nyőgér István: Az LMP prorgamja nem csak zöld

A párt helyi képviselőjelöltje ma délelőtti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy téved az, aki szerint a Lehet Más a Politika csupán zöld ügyekkel foglalkozna.

Nyőgér István elmondta, pártja programja több mint 80 oldalban fejti ki törekvéseiket és emellett külön mukahelyvédelmi programja is van az LMP-nek. - 6-7 országosan elterjedt petícióval szólítjuk meg a választókat. Ilyen az atomenergiával kapcsolatos petíciónk, mely a paksi bővítésről írna ki népszavazást. Az LMP a nők pártja is, ezért mi zöld utat adnánk a nőknek. A párt listáján ez meg is valósult, hiszen minden harmadik jelöltünk nő - mondta el a képviselőjelölt.

A fiatal politikus szólt pártja devizahitelesekkel kapcsolatos elképzeléseiről is, munkahelyteremtési koncepciójukról, valmint a zöld szervezetek 12 pontjáról, melyhez az LMP legtöbb politikusa csatlakozott. Nyőgér István szót emelt a közéleti kérdések átláthatóságáért is. - Térségünkben képviselőjelölt társammal sajtótájékoztatón javasoltuk Ajkán és Devecserben, hogy a Mal Zrt. hozza nyilvánosságra azokat a dokumentumokat, melyek arra adnának választ, hogy miért utasították vissza több alkalommal is a vörösiszap elszállítására tett ajánlatokat. Amennyiben nem hozzák nyilvánosságra ezeket a dokumentumokat, akkor arra lehet gyanakodni, hogy ezt a rövid távú haszonlesésért tették - fogalmazott az LMP helyi jelöltje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.