Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2011. Augusztus 18. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Nyilvánosan könnyített magán a szupersztár

Nyilvánosan könnyített magán a szupersztár

Gérard Depardieunak ismét sikerült nagyot alakítania, de azért maximum a bunkósági nagydíjat kaphatja meg, hogy egy repülő utasterébe végezte el kisdolgát.

Érthetetlen, hogy Gérard Depardieu miért csak a harmadik lett tavaly a Franciaország legirritálóbb embereit összesítő listán, és nem az első. De idén valószínűleg diadalt arat legutóbbi mutatványával. A hatvanhárom éves legenda kedd este egy Párizsból Dublinba tartó gépre ült fel nem túl szomjasan, melynek eredményeképp, már a felszállás előtt vécére kellett mennie. Ám mivel még a kifutón voltak, és ilyenkor nem lehet a repülőn rohangálni, várnia kellett volna egy bő negyedórát. Monsieur Depardieu viszont utoljára akkor volt hajlandó várni, mikor az anyja pocakjában volt. Ezért felpattant, előkapta szerszámát, és a két üléssor közé engedte, ami nagyon kikívánkozott belőle. Mindezt magától értetődően a többi utas előtt. Az apró incidens miatt a járat indulását kénytelenek voltak két órával elhalasztani...

A színésszel tartózkodó barátai később azt nyilatkozták, hogy Gérard egy üvegbe végezte el a dolgát, nem pedig a padlóra. De ez elég rossz hazugság. Hiszen felszállás előtt biztonsági okokból nem nagyon osztogatnak innivalót, és ebben az esetben a késés is indokolatlan lett volna.

Címkék: színész

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 13. 13:59, hétfő | Bulvár

Új EFOTT-himnusz született - VIDEÓ

Itt az idő, hogy újra a füledben csengjen a „Régi nyár”!

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.