Városlista
2019. december 13, péntek - Luca

Hírek

2011. Augusztus 18. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Nyilvánosan könnyített magán a szupersztár

Nyilvánosan könnyített magán a szupersztár

Gérard Depardieunak ismét sikerült nagyot alakítania, de azért maximum a bunkósági nagydíjat kaphatja meg, hogy egy repülő utasterébe végezte el kisdolgát.

Érthetetlen, hogy Gérard Depardieu miért csak a harmadik lett tavaly a Franciaország legirritálóbb embereit összesítő listán, és nem az első. De idén valószínűleg diadalt arat legutóbbi mutatványával. A hatvanhárom éves legenda kedd este egy Párizsból Dublinba tartó gépre ült fel nem túl szomjasan, melynek eredményeképp, már a felszállás előtt vécére kellett mennie. Ám mivel még a kifutón voltak, és ilyenkor nem lehet a repülőn rohangálni, várnia kellett volna egy bő negyedórát. Monsieur Depardieu viszont utoljára akkor volt hajlandó várni, mikor az anyja pocakjában volt. Ezért felpattant, előkapta szerszámát, és a két üléssor közé engedte, ami nagyon kikívánkozott belőle. Mindezt magától értetődően a többi utas előtt. Az apró incidens miatt a járat indulását kénytelenek voltak két órával elhalasztani...

A színésszel tartózkodó barátai később azt nyilatkozták, hogy Gérard egy üvegbe végezte el a dolgát, nem pedig a padlóra. De ez elég rossz hazugság. Hiszen felszállás előtt biztonsági okokból nem nagyon osztogatnak innivalót, és ebben az esetben a késés is indokolatlan lett volna.

Címkék: színész

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 12. 13:03, csütörtök | Bulvár

Camila Cabello és Pierce Brosnan is szerepel az új Hamupipőkében

A Latin Grammy-díjas énekes-dalszerző Camila Cabello a Sony Pictures új Hamupipőke-feldolgozásában debütál a filmvásznon. A zenés vígjátékban Pierce Brosnan alakítja majd a királyt

2019. December 12. 07:35, csütörtök | Bulvár

Harvey Weinstein egy vagyont fizetve kötött egyezséget az őt vádló nőkkel

Harvey Weinstein volt hollywoodi filmproducer 47 millió dolláros peren kívüli egyezséget kötött szerdán azokkal a nőkkel, akik szexuális zaklatással vádolták őt - jelentette este több amerikai lap.

2019. December 11. 14:55, szerda | Bulvár

Katus Tamásnak és Rickynek sikerült?! - VIDEÓ!

Elindulása óta egyre nagyobb sikernek örvend az Andonik Sport online magazin, mellyel a YouTube-on találkozhatnak a nézők.

2019. December 10. 13:50, kedd | Bulvár

Meghalt a Roxette énekesnője

Hatvanegy éves korában meghalt Marie Fredriksson svéd énekesnő, a Roxette nevű duó egyik tagja - írja a BBC hírportálja.