Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2016. November 14. 09:18, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu, Pápai Rk.

Novemberben is házhoz megy a rendőrség

Novemberben is házhoz megy a rendőrség

A „Házhoz megyünk” országos rendőrségi vagyonvédelmi program keretében – 2016 novemberében – az alábbi időpontokban és helyszíneken várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

  • November 15-én 13 – 16 óra Interspar Áruház (Pápa, Celli út 21.)
  • November 20-án 09 – 12 óra Tesco Áruház (Pápa, Celli út 92.)
  • November 22-én 13 – 16 óra Interspar Áruház (Pápa, Celli út 21.)
  • November 27-én 9 – 12 óra Tesco Áruház (Pápa, Celli út 92 .)
  • november 29-én 13 – 16 óra Interspar Áruház (Pápa, Celli út 21.)

A fenti információs pontokon a rendőrök a prevenciós vagyonvédelmi lehetőségekről tájékoztatják az érdeklődőket, átadják a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács prevenciós kiadványait, továbbá a lakásbetörés, besurranásos lopás vagy trükkös lopás áldozatává vált sértettek részére személyre szóló vagyonvédelmi tanácsokat adnak.
Továbbá az információs pontokon lehetőség nyílik kerékpárok regisztrációjára is, amelyhez a kerékpár mellett a tulajdonos személyes okmányai szükségesek. A nyilvántartásba vételt követően a jármű bekerül a BikeSafe elnevezésű országos kerékpár-regisztrációs rendszer adatbázisába.
A program különlegessége, hogy igényelhető speciális, az érdeklődő lakóhelyére vonatkozó egyéni tanácsadás is, amely – elérhetőség meghagyása esetén – egy későbbi, előre egyeztetett időpontban szakemberek segítségével valósul meg.
A rendőrség munkatársai széles körű tájékoztatással várják az információs pontokon, a rendőri hivatás és a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 18. 23:07, szombat | Helyi

A Punnany Massif koncertje a Pápai Expo és Agrárpikniken!

Kiváló hangulatban folytatódott az Agrárexpo szombaton is, a nap záróprogramján a Punnany Massif zenekar szórakoztatta a fesztivál résztvevőit.

2021. Szeptember 18. 22:55, szombat | Helyi

Kiesett a Perutz a Magyar Kupából

A pápai csapat a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB II-es Budafok együttesével találkozott hazai pályán, amely magabiztos játékkal ejtette ki a pápai együttest a kupából.

2021. Szeptember 18. 14:26, szombat | Helyi

Süle Zsolt kizárását kezdeményezi az előválasztásból az MSZP

A szocialista párt közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy a pápai jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt jelölt kizárását kezdeményezik az Országos Előválasztási Bizottságnál.

2021. Szeptember 18. 11:03, szombat | Helyi

Megfiatalodott az idén 24 éves Agrárexpo

Új nevet is kapott a rendezvény, a Pápai Expo és Agrárpiknik idén az agráriumban végbemenő generációváltásra fókuszál, igyekszik megszólítani a mezőgazdaság iránt érdeklődő fiatalokat.