Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Október 16. 13:23, szerda | PR

Női nadrág, női blúz, női felső – a Tchibo webáruház heti ajánlatából szemezgettünk

Női nadrág, női blúz, női felső – a Tchibo webáruház heti ajánlatából szemezgettünk

A Tchibo webáruháznak hetente változó kínálata van, ezen a héten női ruhák érkeztek, ezek közül válogattunk most.

A csinos megjelenés az őszi napokon sem szorulhat háttérbe – éppen ezért a Tchibo webáruház heti ajánlata most olyan darabokat vonultat fel, amelyekben sem a hidegtől nincs miért tartanunk, sem attól, hogy a megjelenésünk bármilyen kívánnivalót hagy maga után! A puha, őszies színvilágú, a már meglévő ruháinkkal is jól kombinálható darabok között nadrágokat és felsőket épp úgy találunk, mint ruhákat és kabátokat, így felkészülten várhatjuk a hűvösebb időjárást is!

Puhán bolyhozott belső oldallal készült a fekete színben kapható bengalin termonadrág, amit minden helyzetben bátran viselhetünk, hiszen a megfelelően összeválogatott darabokkal akár elegáns, akár lezser megjelenést is elérhetünk vele – miközben a test vonalát követve folyamatosan kényelmes viseletet biztosít! Az egyenes nadrágszárakkal készült nadrágon elöl két bevágott zsebet, hátul pedig díszfarzsebeket találunk. Az elöl cipzárral és gombbal záródó rugalmas derékrészen emellett övbújtatók is vannak!

Szintén többféle szetthez is bevethető a sötétkék színben kapható alakformáló jerseynadrág, amely kellemesen puha, formatartó viszkózanyagból készült. A nőies sziluettről az oldalsó sztreccsbetoldásokkal gondoskodik, miközben magasan szabott, kényelmes derékrésze optimális alakformáló hatást biztosít anélkül, hogy szorítaná a viselőjét. Emellett az elöl található mutatós osztóvarrás figyelemfelkeltő megoldás, amely optikailag is hozzájárul az alak előnyös formálásához.

Különleges szabásával egyszerre hordozza magán a szövet- és a melegítőnadrágok jellemző vonásait a sötétszürke színben, valamint szürke alapon apró mintás verzióban is kapható lezsernadrág, amely így az otthon megszokott laza kényelmet biztosítja egész nap – akár a munkahelyen is, hiszen egy csinos blúzzal könnyedén elegánssá varázsolhatjuk a megjelenésünket! A nadrágon övbújtatók, két bevágott első zseb, valamint két hátsó díszfarzseb található, így minden adott ahhoz, hogy praktikus, kényelmes, és remekül variálható legyen!

Lezser, mégis elegáns megjelenést biztosít a szürke mintás sztreccsnadrág, amely glencheck mintájával és bokáig érő fazonjával igazán jól variálható őszi alapdarabként költözhet be a szekrényünkbe. Rugalmas derékrésze biztosítja a megfelelő tartást a csípőnél, a fel- és levételt pedig oldalsó cipzár könnyíti meg – ami nem csak praktikus, de mutatós, divatos elemként is szolgál a szűk nadrágszárakkal készült nadrágon.

Szintén glencheck mintával készült a nőiblúz is, amely lágyan öleli körül a testet, miközben rugalmas alsó szegélyei és ujjvégei tökéletes illeszkedésről gondoskodnak. A felsőn elöl divatos, csónak alakú nyakkivágás van, hátul pedig csepp alakú, gombbal záródó kivágás található rajta. Emellett 42-es mérettől fölfelé a mellrészen olyan szűkítővarrásokat is találunk, amelyek gondoskodnak a nőies sziluettről. A blúz kiválóan illik bármilyen egyszínű nadrághoz, így az őszi ruhatár olyan darabja lehet, amiért mindig bátran nyúlhatunk!

Lágy esésű viszkózból készült a két színben, rózsaszín, illetve kék tyúklábmintázattal is kapható a többféleképpen is viselhető masnis felső, így mindenki kedve szerint variálhatja vele a megjelenését! A nyakkivágáshoz rögzített szalagokat masniként megkötve, de lazán megcsomózva is sikkes lesz az eredmény, amihez a hosszú ujjak végén található finoman húzott, rávarrt ujjmandzsetták is hozzájárulnak majd!

A hetente változó kínálat mellett van állandó kínálat is a Tchibo webáruházban: a teljes női ruha kínálatban még rengeteg csinos és nőies darabot találunk, sok esetben olyan szettekbe összerendezve, amelyek garantáltan jól illenek egymáshoz!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.