Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Augusztus 23. 11:15, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Nincsenek életveszélyben a tatabányai családi tragédia résztvevői

Nincsenek életveszélyben a tatabányai családi tragédia résztvevői

Nincsenek életveszélyben annak a családnak a tagjai, akiket szerdán vágott sérülésekkel szállítottak a tatabányai Szent Borbála Kórházba .

Nincsenek életveszélyben annak a családnak a tagjai, akiket szerdán vágott sérülésekkel szállítottak a tatabányai Szent Borbála Kórházba - mondta el az MTI érdeklődésére az intézmény sajtóreferense.

Balogh Márta hozzátette, a család kérésére több információt nem adhat az ellátott betegek állapotáról.
A tatabányai Sport Hotelben szerdán egy férfi felvágta két gyerekének és feleségének az ereit, majd magát is megsebesítette. A személyzet a tragédiáról a mentőktől értesült.
A szálloda névtelenséget kérő munkatársai az MTI-nek csütörtökön elmondták, a tragédia egy Svájcban élő magyar családdal történt. Közel három héttel ezelőtt jelentkeztek be a hotelbe.
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Léber Gabriella az MTI-vel közölte: az eset részleteiről a körülmények tisztázása után a főkapitányság sajtótájékoztatón számol be, azonban ennek tervezett időpontját egyelőre nem tudta megjelölni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön