Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2019. Január 02. 08:41, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nincs újév fergeteges fúvós koncert nélkül!

Nincs újév fergeteges fúvós koncert nélkül!

Teljesen megtelt a Városi Sportcsarnok az Újévi Fúvós Show-ra, amely színvonalában talán a korábbiakat is felülmúlta!

15. alkalommal rendezte meg a Pápai Fúvószenekar az újévi koncertet, melyhez új helyszínt kellett választani, ami nem is volt olyan egyszerű feladat, de a zenekar tagjai tökéletesen megoldották a dolgot, a látványra és a hangzásra sem lehetett panasz. Ahogy azt már a korábbi években megszokhatta a közönség, nemcsak klasszikus fúvós darabokat adnak elő a zenészek, hanem ismert slágereket, Horváth Adrián karnagy hangszerelésében. A koncert első része szólt inkább a hagyományokról, míg a második a show-ról.

Az idei évben nem kisebb fába vágták a fejszéjüket a pápai fúvósok, mint hogy Queen számokat dolgozzanak fel, vendég énekesek közreműködésével. És milyen jól tették.

Solti Ádám nem először vendégeskedik a zenekar koncertjein, azt vallja, hogy itt nem ő a lényeg, hanem a pápai fúvósok, ezért állt mindig a színpad szélére. Persze ettől függetlenül remekül énekelt és fokozta a hangulatot, csakúgy, mint Ress Hajnalka, akin szintén látszott, nagyon élvezi a koncert minden egyes percét. A tavalyi évet kihagyta ugyan, de most visszatért a színpadra Ekanem Bálint is, szinte berrobbant a koncertre, a közönség sorai között. Fodor Bernadett most lépett fel először a Pápai Fúvószenekarral, a pápai származású operaénekes csodás hangja is hozzátett a koncertélményhez. Freddie Mercuryt Glassl Dominik idézte meg az egyes számok között.

Folytatás január 5-én, szintén telt házzal!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 25. 18:24, kedd | Helyi

Biztonságos a kerékpárom akció Pápán

A pápai rendőrök egy helyi üzem dolgozóinak kerékpárjait ellenőrizték és regisztrálták.

2019. Június 25. 07:31, kedd | Helyi

Két körözött személyt is előállítottak a pápai rendőrök egy nap alatt

A pápai rendőrök mindkét férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették őket.

2019. Június 23. 07:59, vasárnap | Helyi

Piller Ádámot fogadta felnőtt pápai polgárrá a polgármester

Városunkban hagyomány, hogy a polgármester a ballagás alkalmával ünnepélyes keretek között jelképesen felnőtt polgárrá fogad a diákok képviseletében két végzős tanulót.

2019. Június 22. 11:15, szombat | Helyi

Azt képzelte, ő Vasember, ezért ugrott ki a kisfiú az erkélyről

A négy éves kisfiút mentőhelikopter szállította a veszprémi kórházba, a lábát kellett megoperálni. Édesanyja írta le, hogyan történt a baleset.