Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Január 02. 08:41, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nincs újév fergeteges fúvós koncert nélkül!

Nincs újév fergeteges fúvós koncert nélkül!

Teljesen megtelt a Városi Sportcsarnok az Újévi Fúvós Show-ra, amely színvonalában talán a korábbiakat is felülmúlta!

15. alkalommal rendezte meg a Pápai Fúvószenekar az újévi koncertet, melyhez új helyszínt kellett választani, ami nem is volt olyan egyszerű feladat, de a zenekar tagjai tökéletesen megoldották a dolgot, a látványra és a hangzásra sem lehetett panasz. Ahogy azt már a korábbi években megszokhatta a közönség, nemcsak klasszikus fúvós darabokat adnak elő a zenészek, hanem ismert slágereket, Horváth Adrián karnagy hangszerelésében. A koncert első része szólt inkább a hagyományokról, míg a második a show-ról.

Az idei évben nem kisebb fába vágták a fejszéjüket a pápai fúvósok, mint hogy Queen számokat dolgozzanak fel, vendég énekesek közreműködésével. És milyen jól tették.

Solti Ádám nem először vendégeskedik a zenekar koncertjein, azt vallja, hogy itt nem ő a lényeg, hanem a pápai fúvósok, ezért állt mindig a színpad szélére. Persze ettől függetlenül remekül énekelt és fokozta a hangulatot, csakúgy, mint Ress Hajnalka, akin szintén látszott, nagyon élvezi a koncert minden egyes percét. A tavalyi évet kihagyta ugyan, de most visszatért a színpadra Ekanem Bálint is, szinte berrobbant a koncertre, a közönség sorai között. Fodor Bernadett most lépett fel először a Pápai Fúvószenekarral, a pápai származású operaénekes csodás hangja is hozzátett a koncertélményhez. Freddie Mercuryt Glassl Dominik idézte meg az egyes számok között.

Folytatás január 5-én, szintén telt házzal!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.