Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2014. Május 16. 12:32, péntek | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányág

Nem volt tévéje, ezért lopott egyet

Nem volt tévéje, ezért lopott egyet

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2014. május 15-én reggel állították elő a Pápai Rendőrkapitányságra azt a 21 éves Pápa környéki településen élő férfit...

... aki meglapozottan gyanúsítható azzal, hogy ellopta egy falubelije televízióját.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014 márciusában, az esti órákban a gyanúsított felkereste a település egyik házát. Tudomása volt arról, hogy nem tartózkodik otthon senki, ezért befeszítette az ingatlan utcafronti ablakát és bemászott a szobába. Az ott levő televíziót magához vette és kimászott vele az ablakon. Otthon édesanyjának azt mondta, hogy egy ismerősétől kapta a készüléket.

Fűzfa László r. törzszászlós és Ruip Lajos r. törzsőrmester körzeti megbízottak 2014. május 15-én házkutatást tartottak a gyanúsított lakásában, amelynek során megtalálták a márciusban ellopott tárgyat. A Pápai Rendőrkapitányságra előállított férfi részletes beismerő vallomást tett. Tettét azzal indokolta, hogy nem volt otthon televíziója, ezért elhatározta, hogy szerez egyet.

A lefoglalt készüléket a körzeti megbízottak visszaadták jogos tulajdonosának.

A gyanúsított ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 17:35, csütörtök | Helyi

22 katona tette le az esküjét Pápán

Alapkiképzésük befejezését követően - ünnepélyes körülmények között - huszonkét katona tette le esküjét január 21-én, csütörtökön az MH Pápa Bázisrepülőtéren.

2021. Január 21. 09:13, csütörtök | Helyi

Elhanyagolta befogadott kutyáját, állatkínzás miatt vádolják

Állatkínzás vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy nő ellen, akinek kutyája a hónapokon át tartó elhanyagolás következtében végül súlyos állapotban került az állatvédők oltalma alá

2021. Január 20. 11:49, szerda | Helyi

Pápa évzáró ingatlanpiaci árai

Ha a 2020-as év ingatlanpiacán zajló eseményekre és behatásokra tekintünk vissza, igen mozgalmas évet összegezhetünk.

2021. Január 20. 11:38, szerda | Helyi

Pápán nyitják meg a Házasság Hete országos rendezvénysorozatot

A Házasság Hete országos rendezvénysorozat nyitó istentisztelete a Pápai Református Templomban lesz 2021. február 7-én, 10 órakor.