Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. Szeptember 21. 11:21, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Nem volt jogosítványa a férfinak, a rendőrök elfogták Pápán

Nem volt jogosítványa a férfinak, a rendőrök elfogták Pápán

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és öt személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözések alapján. Tizenöt embert állítottak elő, köztük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. szeptember 20-án délelőtt Pápán igazoltattak egy 51 éves helyi autóst. Az intézkedés során megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel. Az egyenruhások a férfit ezután előállították a helyi rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak ellene.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:28, péntek | Helyi

Két milliót loptak le a pápai lakos számlájáról telefonos csalók

A telefonáló kérésére gyanútlanul telepítette egy programot a sértett, közel 2 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról.

2023. December 08. 08:00, péntek | Helyi

Évfolyamelsőként végzett a pápai légiforgalmi irányító

Tízhetes nyelvtanfolyamon, valamint egy tizennégy hetes légiforgalmi irányítói képzésen vehetett részt az Amerikai Egyesült Államokban Metzger András főhadnagy, az MH 47. Bázisrepülőtér katonája.

2023. December 08. 07:18, péntek | Helyi

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Egy szülő kért segítséget a Pápán Hallottam Facebook csoportban, a leírás szerint 11 éves gyermekét testileg és lelkileg is bántalmazzák az iskolában, és állítása szerint a tanároktól nem kap segítséget.