Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2017. Október 01. 05:01, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Nem válogatott – 300 kilós disznót és ékszereket lopott

Nem válogatott – 300 kilós disznót és ékszereket lopott

A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint több ingatlanba is betört Hajdúdorogon.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre május 14-án 8 óra körül arról, hogy hajdúdorogi ingatlanjának udvaráról ellopták a 300 kilogrammos sertését. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Az egyenruhások L. Ferencet elfogták és előállították a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra, ahol nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 32 éves férfi beismerő vallomást tett. A gyanúsított elmondta, hogy az állatot eladta egy hajdúböszörményi ismerősének, B. Zoltánnak, aki tudta, hogy a sertés lopásból származik.

A nyomozás adatai szerint L. Ferenc korábban öt másik hajdúdorogi házba is betört, ahonnan ékszereket és más értéktárgyakat vitt el.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság az L. Ferenccel szemben lopás bűntett, míg az 59 éves B. Zoltánnal szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban megküldte a járási ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:39, péntek | Belföld

Orbán Viktor: nem időszerű Ukrajna EU-csatlakozása

2023. December 08. 09:30, péntek | Belföld

Advent vasárnap kezdenek kétnapos sztrájkba a Volán dolgozók

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent második vasárnapjára, és az azt követő hétfőre munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál.

2023. December 08. 07:45, péntek | Belföld

Lázár János: az elmúlt 30 év legnagyobb tarifareformja készül

Az elmúlt 30 év legnagyobb tarifareformját készíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a MÁV-Volán Csoporttal - jelentette be a közösségi oldalán csütörtökön Lázár János.