Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2017. Október 01. 05:01, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Nem válogatott – 300 kilós disznót és ékszereket lopott

Nem válogatott – 300 kilós disznót és ékszereket lopott

A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint több ingatlanba is betört Hajdúdorogon.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre május 14-án 8 óra körül arról, hogy hajdúdorogi ingatlanjának udvaráról ellopták a 300 kilogrammos sertését. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Az egyenruhások L. Ferencet elfogták és előállították a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra, ahol nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 32 éves férfi beismerő vallomást tett. A gyanúsított elmondta, hogy az állatot eladta egy hajdúböszörményi ismerősének, B. Zoltánnak, aki tudta, hogy a sertés lopásból származik.

A nyomozás adatai szerint L. Ferenc korábban öt másik hajdúdorogi házba is betört, ahonnan ékszereket és más értéktárgyakat vitt el.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság az L. Ferenccel szemben lopás bűntett, míg az 59 éves B. Zoltánnal szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban megküldte a járási ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 26. 09:05, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 25. 08:14, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: haderőt kell építenünk, mert enélkül nem tudjuk garantálni a magyar emberek békéjét és biztonságát

Nem tekinthetjük sajnos azt a forgatókönyvet sem kizártnak, hogy ismét a fegyvereké lehet szó Európában. Ennek az elkerüléséhez erőre van szükségünk

2024. Május 25. 07:58, szombat | Belföld

Szijjártó Péter: átadásra került a Hell Energy 80 milliárd forintos kapacitásbővítő beruházása

Átadásra került a Hell Energy 80 milliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházása, amelynek a nyomán 240 új munkahely jön létre, az üdítőital-gyártó vállalat pedig megerősítheti piacvezető pozícióját a világ több országáb

2024. Május 24. 13:21, péntek | Belföld

Orbán Viktor: Brüsszelben Európa háborúba lépésének előkészítése történik

Ami ma Brüsszelben történik, az hangulati előkészítése Európa háborúba lépésének - jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.