Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. Szeptember 29. 09:08, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nem fizette be a pénzbírságot, elfogatóparancsot adtak ki ellene

Nem fizette be a pénzbírságot, elfogatóparancsot adtak ki ellene

A pápai rendőrök előállították a 45 éves férfit.

A járőrök 2023. szeptember 28-án délelőtt Pápán igazoltattak egy 45 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Pápai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be. Az egyenruhások a férfit ezt követően előállították, majd a büntetés befizetése után szabadon bocsátották - írja közösségi oldalán a Veszprém vármegyei rendőrség.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc főt fogott el, közülük hetet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Hét személyt állítottak elő, köztük egy embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:28, péntek | Helyi

Két milliót loptak le a pápai lakos számlájáról telefonos csalók

A telefonáló kérésére gyanútlanul telepítette egy programot a sértett, közel 2 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról.

2023. December 08. 08:00, péntek | Helyi

Évfolyamelsőként végzett a pápai légiforgalmi irányító

Tízhetes nyelvtanfolyamon, valamint egy tizennégy hetes légiforgalmi irányítói képzésen vehetett részt az Amerikai Egyesült Államokban Metzger András főhadnagy, az MH 47. Bázisrepülőtér katonája.

2023. December 08. 07:18, péntek | Helyi

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Egy szülő kért segítséget a Pápán Hallottam Facebook csoportban, a leírás szerint 11 éves gyermekét testileg és lelkileg is bántalmazzák az iskolában, és állítása szerint a tanároktól nem kap segítséget.