Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. December 22. 14:39, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nehéz sorsú családok karácsonyát tette idén is szebbé az OTP Ingatlanpont

Nehéz sorsú családok karácsonyát tette idén is szebbé az OTP Ingatlanpont

Három család számára nagy értékű ajándékot vásároltak, valamint 20 darab cipősdoboz ajándékcsomagot állítottak össze az iroda munkatársai.

Immáron harmadik alkalommal állt egy jó ügy mögé az OTP Ingatlanpont pápai csapata, akikhez idén az OTP Pénzügyi Pont megyei munkatársai is csatlakoztak. Győrffy Tamás irodavezető kérdésünkre elmondta, ezúttal is Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézményének Család- és Gyermekjóléti Központja volt a segítségükre abban, hogy olyan családoknak tudjanak segíteni, akik valóban rászorulnak arra. Családonként 50 ezer forint értékben tudtak ezúttal ajándékokat vásárolni, valamint 20 darab cipősdobozt állítottak össze az Ingatlanpont munkatársai, akik egyhangúlag álltak a jó ügy mellé idén is.

Dióssy Péter, az OTP Pénzügyi Pont területi értékesítési vezetője elmondta, a Veszprém megyei területen dolgozó 22 kollégájával együtt közösen gondolták úgy, hogy támogatják a pápai Ingatlanpont csapatának a kezdeményezését, mivel példaértékűnek tartják ezt a fajta segítségnyújtást.

Volstrommer Henriett, a Család- és Gyermekjóléti Központ szakmai vezetője elárulta, komoly szakmai indokláson alapuló kiválasztási folyamatban dől el, hogy mely családokat választják ki az ilyen jótékonysági akciók kedvezményezettjeinek. Az anyagi helyzet mellett egyéb szempontokat is figyelembe vesznek, például a családszerkezetet, vagy egyéb problémaköröket. Olyan családokról van szó, akik jellemzően nem kérnek segítséget, hanem a családsegítő munkatársak szakmai tevékenysége által kerülnek feltérképezésre. A szakmai vezető köszönetét fejezte ki az OTP Ingatlanpont munkatársainak az önzetlen segítségért hozzátéve, egy átlagos családban nem jelenthet problémát egy ilyen összegű ajándék megvásárlása, ám vannak olyan családok, ahol hosszas kuporgatás eredményeként sincs erre lehetőség, ezért nagyon fontos ez a fajta társadalmi felelősségvállalás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.