Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Február 03. 20:30, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu

Négyszer is betalált a Perutz az első hazai edzőmeccsén

Négyszer is betalált a Perutz az első hazai edzőmeccsén

A Mosonmagyaróvár, a Győr, a Siófok és az RKSK elleni idegenbeli találkozók, valamint az Alcufer Kupán való részvétel után az NB III-as Gyirmót II. ellen hazai pályán is lejátszotta első felkészülési meccsét a Perutz.

A stadion műfüves pályáján meccseltek a felek, ahol az első félidőben Marton Miklós a Szigeti - Domján, Császár, Kozma, Böröczky - Nagy B., Baldauf - Hanzl, Jurik, Németh L. - Szabó Zs. kezdőt küldte pályára, a második játékrészben Sánta, Farkas, Udvardi, Horváth T., Szedlacsek, Pintér, Ódor, Mogyorósi és Bognár is játéklehetőséghez jutott. Az első 45 percben négy hazai gólt láthattak az érdeklődők, a gólgyártást Németh László kezdte meg, aki pontosan lőtte ki a rövid felsőt, majd Szabó Zsolt vette át a főszerepet, aki úgy tűnik, nem veszítette el góllövő cipőjét, hiszen a szünetig mesterhármast ért el. A pihenő után több helyen is változtatott a hazaiak edzője, az ellenfél pedig előbb büntetőből, majd egy oldalról belőtt labdából szépített, de a pápai siker nem forgott veszélyben, a Perutz 4-2-es győzelemmel debütált hazai publikum előtt.

Perutz FC - Gyirmót II. 4-2 (4-0)

Marton Miklós: Az első félidő teljesen rendben volt, jól játszottunk, szép gólokat lőttünk, ültek a letámadásaink. A második játékrészben a sok csere miatt előrejátékban már nem voltunk annyira veszélyesek, ráadásul próbajátékosunk két hibájából két gólt kaptunk. A formánk még nem tökéletes, de lépésről-lépésre haladunk és jövő héten remélem még jobb teljesítményt tudunk nyújtani.

A folytatásban kedden és szombaton is hazai pályán játszik a pápai gárda, február 6-án 13 órától a Szolnok, február 10-én 11 órai kezdéssel a Sárvár ellen tesztel a Marton legényég.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk