Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. November 10. 15:08, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Ne várj 72 órát! címmel kampány indult az eltűnt gyermekek mielőbbi megkerüléséért

Ne várj 72 órát! címmel kampány indult az eltűnt gyermekek mielőbbi megkerüléséért

Kampány indult az eltűnt gyermekek mielőbbi megkerüléséért Ne várj 72 órát! címmel - mondta Bagota Béla, a Valan - Az angyalok völgye film rendezője az M1 csatorna szombat esti műsorában.

A film hazai forgalmazója, a Mozinet és az Országos Rendőr-főkapitányság összefogásával készült videók célja felhívni a figyelmet a gyerekeltűnési ügyekre, az információszolgáltatás fontosságára annak érdekében, hogy megelőzzék a hasonló ügyeket, az eltűnt gyermekek pedig minél előbb megkerüljenek - emelte ki a rendező.

Bagota Béla elmondta: filmjük - melynek középpontjában egy rejtélyes módon eltűnt kislány esete áll - premierjét november 21-én tartják.

A filmet Erdélyben, Balánbányán forgatták, mert ott találtak olyan kisvárost, ahol a forgatás idejére garantált volt a havas táj.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.