Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Szeptember 14. 13:59, kedd | PR
Forrás: (x) - fotó: unsplash.com

Nappalinkba elengedhetetlen: a kanapéágy

Nappalinkba elengedhetetlen: a kanapéágy

A "végre péntek" érzése mindenkit boldogsággal tölt el.

Ilyenkor nincs is jobb program egy fárasztó hét után, mint a nappaliban kihúzni a kanapét, készíteni néhány finomságot, önteni egy hideg üdítőt és elindítani egy jó filmet. Akár a családunk, barátaink vagy saját magunk társaságában is választjuk ezt a programot egészen biztosan nem fogjuk megbánni. A kihúzható kanapé amellett, hogy praktikus, alváshoz is rendkívül kényelmes.

A hely nem probléma

Ha nem rendelkezünk vendégszobával, de szívesen vendégül látjuk a barátainkat vagy családunkat, akkor a kihúzható kanapé a tökéletes választás. Amellett, hogy összecsukva nem foglal sok helyet, kinyitva pedig tökéletesen alkalmas alvásra, egy jól kiválasztott darab igazán fel tudja dobni a teret. A többfunkciós kanapéágy akár tárolásra is alkalmas lehet, ez pedig kisebb lakásokban nagyon nagy előny.

Stílus megfizethető áron

Ma már rengeteg forma, szín, anyag és méret között válogathatunk elérhető áron. Mivel a kanapé a nappali lelke, ezért egy jó darab kiválasztása megfelelő odafigyelést igényel. Gondoljuk végig mi passzol leginkább az egész szoba hangulatához és milyen funkciókra van szükségünk, hogy a kanapéágy a lehető legjobban kiszolgálja az igényeinket.

Tipp: Kanapéágy vásárlásakor ne csak az ülőalkalmatosságot figyeljük meg, próbáljuk ki az ágyat kinyitott formában is, így biztosak lehetünk benne, hogy a vendégeink számára is kényelmes fekhelyet választunk!

Ha úgy érezzük, hogy üres a kanapé környéke akkor érdemes azt néhány kiegészítővel feldobni. Szerezzünk be puha párnákat és takarókat, a falra pedig akasszunk fel néhány képet. Válasszunk olyan képet, ami nem dominálja túlságosan a szobát. Minimalista skandináv hatást érhetünk el egy fehérre festett szobában, ha egy fekete-fehér képet akasztunk a kanapé fölé. Ez a kombináció eleganciát és igazán modern stílust kölcsönöz a szobának, ráadásul sokkal szabadabban választhatunk egyéb kiegészítőket, hiszen a színes párnák rendkívül jól harmonizálnak egy fekete-fehér képpel.

Praktikák a mindennapokra

Ha szeretünk a kis kedvencükkel a kanapén heverészni akkor érdemes azt egy pléddel letakarni. Amellett, hogy nem kell szőrt szedegetni az anyagról, más szennyeződésektől is megvédhetjük azt. Ha kicsöppen a kávénk, ahelyett, hogy a kanapét kéne mindenféle csodaszerrel sikálnunk és reménykednünk, hogy az ital nem hagy foltot, elég, ha csak kimossuk a plédet és már meg is óvtuk kedvenc kanapénkat.

Tipp: Válasszunk cserélhető huzatú kanapéágyat, így nem csak a tisztítás lesz sokkal egyszerűbb, de idővel a kanapé színét is megváltoztathatjuk.

Bútorok és dekorációk egy helyen? A FAVI pontosan ez: nemzetközi, online keresőmotor bútorok, kerti bútorok és dekorációk számára. A FAVI bútorkereső több mint 2000 lakberendezési üzletet fog össze nemcsak Magyarországon, hanem Szlovákiában, az Egyesült Királyságban sőt Olaszországban is megtalálható. A FAVI célja, hogy Ön időt takarítson meg és nap mint friss inspirációkkal lássa el Önt egy szebb otthon kialakításához.

Címkék: bútor, kanapéágy

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.