Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2015. Augusztus 06. 09:10, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Műszaki cikket lopott, bíróság elé állítják

Műszaki cikket lopott, bíróság elé állítják

Bíróság elé állítási javaslattal élt a pápai rendőrkapitányság egy pápai férfi ellen, mert tablet készüléket tulajdonított el egy bevásárló központból.

A nyomozás során megállapított adatok szerint a 21 éves T. Richárd vásárlási szándékkal jelent meg egy helyi bevásárló központban, amikor kosarába tett egy több tízezer Forint értékű elektronikus készüléket. A vásárolni kívánt inggel együtt a műszaki cikk dobozát is bevitte a próbafülkébe, ahol a dobozt az áruvédelmi jelzőrendszer állagsérelme nélkül kinyitotta, majd a nadrágjába bújtatta a készüléket. A lopást az áruház biztonsági őre akadályozta meg, majd az elszámoltatás során az elkövető a készüléket előadta a ruházatából.

A Pápai Rendőrkapitányság az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 09:06, vasárnap | Helyi

Perutz-győzelem a nyitányon!

A pápai csapat a Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában 3-2 arányban legyőzte Balatonalmádi csapatát.

2024. Március 02. 12:06, szombat | Helyi

Bezárja pápai üzletét a CCC!

A cipőket és kiegészítőket árusító üzletet bezárja a multinacionális vállalat.

2024. Március 01. 17:10, péntek | Helyi

Egy elveszettnek hitt élet találtatott meg!

Lovász István festőművésznek nyílt kiállítása a Pannonia Reformata múzeumban. Az Ujvári János Református Szeretetotthon lakójának életútja megindító.

2024. Március 01. 14:00, péntek | Helyi

Az új köztársasági elnök is egy kicsit pápai!

Sulyok Tamás néhány napja lett Magyarország köztársasági elnöke. Nagyapja annak a Sulyok Dezsőnek a testvére volt, aki korábbi pápai polgármester, országgyűlési képviselő volt.