Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Március 16. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Munkaadóit lopta meg

Munkaadóit lopta meg

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya bíróság elé állítási javaslattal zárta le az ellen a Pápa környéki faluban élő férfi ellen folytatott nyomozást, aki két munkaadóját is meglopta.

A 37 éves M. N. 2014 decemberétől több akác szőlőtámot lopott el a vele egy településen élő munkáltatója telkéről, valamint 2015. január 2-án a sértett tanyájáról egy láncfűrészt is eltulajdonított az idő alatt, amíg a tulajdonos magára hagyta. A helyi körzeti megbízottak - Csík László rendőr törzszászlós és Rendes László r. zászlós –2015. január 23-án a férfinél házkutatást tartottak. A melléképületben megtalálták a fűrészt néhány szőlőtámaszték társaságában. Előkerült egy csavarbehajtó gép is tartozékaival, amiről kiderült, hogy azt a gyanúsított egy másik, szintén helybeli munkaadójától lopott el még 2014 novemberében. A lefoglalt tárgyakat a rendőrök visszaadták jogos tulajdonosaiknak. A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás iratait a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az eljáró hatóság a Pápai Városi ügyészségnek.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.