Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. Január 27. 09:14, kedd | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Munkaadóit lopta meg

Munkaadóit lopta meg

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai bűntető feljelentést tettek egy Pápa környéki településen élő férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint két korábbi munkaadóját is meglopta.

A gyanúsítottnál tartott házkutatás alkalmával bűncselekményből származó kéziszerszámokat és akáckarókat találtak.

Egy Pápához közeli faluban élő sértett 2015. január 23-án délelőtt azzal kereste meg Csík László r. törzszászlós és Rendes László r. zászlós körzeti megbízottakat, hogy 2014. december eleje óta eltűnt telkéről 40 db akác szőlő támaszték. Az egyenruhások a településen azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, aminek eredményeként eljutottak a 37 éves M. Norbert helyi lakoshoz. A férfinél házkutatást tartottak, amelynek alkalmával, a ház mögötti szerszámtárolóban egy akkumulátoros csavarbehajtót, a mellette levő fatárolóban pedig egy láncfűrészt, két szőlőtámasztékot és aprított tűzifát találtak. A férfi a rendőrök kérdésére elmondta, hogy egykori munkaadója telkéről 2014 decemberétől folyamatosan hordta el az akác oszlopokat. A láncfűrészt szintén tőle lopta el 2015. január 2-án, annak tanyájáról. Továbbá elismerte, hogy a nála talált csavarbehajtó sem a sajátja, azt egy másik falubelijétől tulajdonította el még 2014 novemberében, amikor nála dolgozott.

A rendőrök a házkutatás során megtalált tárgyakat lefoglalták. A gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 15:47, kedd | Helyi

NATO hadgyakorlat egyik központja a pápai légibázis

A Swift Response a Steadfast Defender 2024 részgyakorlata, amely a NATO szövetség keleti térségét helyezi középpontba.

2024. Május 07. 15:22, kedd | Helyi

Méhlegelőt alakítanak ki Pápán

A Városfejlesztő Kft. munkatársai a Külső-Várkertben telepítenek valódi méhlegelőt.

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.