Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2012. December 05. 18:00, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

MSZP: 2014-ben akár kétharmaddal válthatjuk le a Fideszt

MSZP: 2014-ben akár kétharmaddal válthatjuk le a Fideszt

Józsa István és Lendvai Ildikó MSZP-s politikusok országjáró körútjuk részeként jártak városunkban, ahol lakossági fórum keretében ismertették programjukat és kérdezték a lakosság véleményét.

Józsa István, a párt frakcióvezető-helyettese a Kossuth utcán tartott sajtótájékoztatón elmondta, az MSZP által ősszel elkészített gazdasági, oktatási és vidékfejlesztési programot ismertetik és vitatják meg a lakossággal. A mai veszprémi kihejezett frakcióülésen elsősorban a mezőgazdaságról és vidékfejlesztésről esett szó. Józsa szerint orvosolni kell azt, hogy az állami "újraföldosztás" miatt sokan föld nélkül maradtak.

A politikus szerint a másik fontos kérdés Veszprém megyében az idegenforgalom. -Azt látjuk, hogy az idegenforgalmi fejlesztések megtorpantak, mi szeretnénk ennek is új lendületet adni 2014 után. A megtorpanásra jó példa lehet a pápai fő tér évek óta húzódó felújítása - fogalmazott.

Józsa István a sajtó kérdésére elmondta, országjárásuk során szeretnék tudatni a lakossággal azt, hogy miként képzelik el a gazdasági mélyrepülésből való kilábalást. A frakcióvezető-helyettes hozzátette, a 2014-es választás tétje sokkal nagyobb annál, hogy csupán új kormánya legyen az országnak. Szerinte teljes fordulatra van szükség. - Úgy gondoljuk, hogy a választások idejére ki fog alakulni egy olyan erős együtműködés, amely akár kétharmadot is el fog tudni érni.

A sajtótájékoztatót követően Lendvai Ildikó és Grőber Attila tartottak lakossági fórumot, Józsa István pedig Pápa környéki településeken találkoztak a lakossággal.

Címkék: lendvai ildikó, mszp

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 18:49, szerda | Helyi

Lezárt nyomozás: szájába gyűrte a pénzt a férfi mikor meglátta a rendőröket

A pápai rendőrök befejezték a nyomozást annak a 46 éves férfinak az ügyében, aki egy elvesztett bankkártyáról vett fel pénzt.

2020. Július 08. 17:58, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy kisteherautó Pápateszéren

Kerítésnek ütközött egy kisteherautó a 832-es út pápateszéri szakaszán, a balesethez Pápáról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók.

2020. Július 08. 14:33, szerda | Helyi

Pápáról is látható a NEOWISE üstökös!

Ki korán kel, üstököst lel - a napokban szabad szemmel is láthatjuk az üstököst az égbolton.

2020. Július 08. 14:20, szerda | Helyi

A Mi Utcánk – Mesélő Gyárkémények

László-napi közösségi programot tartottak a Deák Ferenc utcában, Polgár Gabriella belpolitikai újságíró kezdeményezésére. A program témája a történelem viharaiban közel 100 évig sikeresen működő Textilgyár története volt.