Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2019. November 18. 11:33, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Mosoly doboz - Idén is várják az adományokat

Mosoly doboz - Idén is várják az adományokat

Immáron hetedik éve hagyomány, hogy az MSZP Pápa és Környéke Szervezete karácsony közeledtével jótékonysági akcióba kezd.

Kovács József, a szervezet elnöke elmondta, a szépen becsomagolt mosoly dobozokba elsősorban tartós élelmiszert, játékokat, ruhaneműt és édességet várnak, de külön felhívják a figyelmet arra, hogy romlandó gyümölcsöt, vagy egyéb élelmiszert semmiképpen se tegyenek az ajándékok közé.

Az elnök örömét fejezte ki annak kapcsán, hogy évről-évre nő az adományozók száma, idén már nyár végétől kezdődően érkeztek a felajánlások az MSZP irodájába. Ezúttal is a Pápai Nagycsaládosok Egyesülete fogja a rászorúlók számára eljuttatni a csomagokat, így biztosra vehető, hogy azok fogják megkapni az ajándékoka, akik valóban rászorulnak - mondta Kovács József, aki külön köszönetet mondott dr. Hermann Istvánnak, a városi könyvtár igazgatójának, hogy idén is ajánlott fel könyveket a családok számára.

A csomagokat december 14-ig várják hétfőtől péntekig 9-11-ig, az MSZP Korvin utcai irodájában.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 28. 15:28, hétfő | Helyi

Halálos baleset a 83-ason

Fának csapódott egy autó Tétnél. A sofőr életét vesztette.

2020. Szeptember 28. 14:54, hétfő | Helyi

Öt fertőzött diákot azonosítottak a Türr Gimnáziumban

Múlt héten csütörtökön kapott értesítést az iskola arról, hogy az egyik diák Covid tesztje pozitív lett, a kontaktkutatás során pedig kiderült, hogy további négyen fertőződtek meg. Mintegy 90 diák digitális tanrend szerint tanul.

2020. Szeptember 28. 12:34, hétfő | Helyi

Hazai pályán kapott ki a Perutz

A Zalaegerszeg második csapata vitte el mindhárom pontot a Perutz Stadionból.

2020. Szeptember 27. 15:01, vasárnap | Helyi

Befogadó istentisztelet a pápai református templomban

Befogadó istentiszteleten köszöntötte a pápai gyülekezet, az Édenkert Pápai Református Óvoda új óvodásait, a gyermekek családtagjait, és az intézményhez újonnan csatlakozott munkatársakat.